Magija, kletve i misteriozno ubistvo: Pogledajte trejler za novu seriju "Pevačica" (VIDEO)

02.09.2021

10:27 >> 10:38

0

Priča kroz svet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele..

Magija, kletve i misteriozno ubistvo: Pogledajte trejler za novu seriju "Pevačica" (VIDEO)
Copyright Nataša Ninković, serija "Pevačica" / Printscreen Youtube

Prikazivanje dugoočekivane serije “Pevačica” počinje 11. septembra na kanalu Superstar TV, a nekoliko dana nakon toga i na TV Pink.

Nedavno je objavljen trejler iz kojeg saznajemo da se priča vrti oko mlade muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić (Milica Pavlović) koja nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka (Miloš Timotijević).

Milica Pavlović i Miloš Timotijević, serija “Pevačica” Promo/Irena Canić

Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom.

Milica Pavlović, serija “Pevačica” / Printscreen Youtube

Tražeći racionalne odgovore, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović) koji, pored policije i inspektora Radeta (Igor Đorđević), radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim što dugo neće moći da razume.

Pročitajte još

– Serija kroz svet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi
u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele – najavljuju na “SuperstarTV”.

Ljiljana Stjepanović, serija “Pevačica” / Printscreen Youtube

Uloge tumače: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike