Novi film o Lejdi Di: Neverovatna sličnost glavne glumice sa legendarnom princezom (FOTO)

29.01.2021

10:20 >> 13:34

0

Autor: Dejan Ćirić

Objavljena je prva zvanična fotografija iz filma Spenser

Novi film o Lejdi Di: Neverovatna sličnost glavne glumice sa legendarnom princezom (FOTO)
Copyright Princeza Dajana Profimedia

Život princeze Dajane još jednom će biti prikazan na velikom platnu. U filmu „Spenser“ biće predstavljen veći deo uzbudljivog ali tragičnog života legendarne princeze. Novi film po scenariju Stivena Najta režirao je Pablo Larain, a ulogu Lejdi Di tumači glumica Kristen Stjuart. Objavljena je prva zvanična fotografija iz filma na kojoj je Kristen u crvenom kaputu i sa crnim šeširom.  Sličnu odeću Dajana je nosila prilikom jedne zvanične posete. Fotografija je izazvala veliku pažnju jer je sličnost glumice sa pokojnom princezom neverovatna.

Kristen Stjuart kao princeza Dajana Profimedia

Centralni deo nove filmske priče o omiljenoj princezi baziraće se na njenoj konačnoj odluci da se razvede od princa Čarlsa. Premijera se očekuje tokom ove godine.

Pročitajte još

Stjuart je povodom ove uloge rekla da je morala da se približi psihološkom portretu princeze, kako bi mogla da iznese unutrašnju dramu, koja se u njoj odvijala u momentu kada je donela definitivnu odluku o razvodu.

– Film „Spenser“ zaranja u emocionalna razmišljanja o tome ko je bila Dajana u trenutku životne prekretnice – izjavila je ona.

Printscreen/Youtube

Pored Kristen u filmu igraju Timoti Spol, Seli Hokisn i Šon Haris. Prognoze govore da će film postići veliki uspeh, ali se s posebnim nestrpljenjem očekuju reakcije kraljevske porodice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike