Serija "Drim tim": Finale urbane legende o zvezdarskom Maradoni i njegovih 11 sinova

12.02.2021

13:57 >> 14:04

0

Ovog vikenda gledaoci će videti kako će Bulbulderci proći u odlučujućem meču

Serija "Drim tim": Finale urbane legende o zvezdarskom Maradoni i njegovih 11 sinova
Copyright Promo / Drim tim

Nastala na osnovu nezvanične biografije čuvenog zvezdarskog Maradone Ingeta, porodična serija “Drim tim” prikazivana je proteklih nedelja na malim ekranima, a ovog vikenda gledaoci očekuju njeno finale.

Nesvakidašnja priča koja prati neobičnu fudbalsku porodicu Srdić, ne preterano uspešnu na terenu, ali itekako snalažljivu u prevazilaženju neočekivanih životnih izazova, osvojila je srca publike i podsetila na prave vrednosti i neprocenjiv značaj najbližih za svakog od nas.

Lazar Ristovski oživeo je glavni lik intrigantne urbane legende starog Beograda i udahnuo život timu od 11 sinova pod nazivom “Bulbulderac”. Na putu napredovanja na fudbalskoj mapi Srbije, Srdići su prošli kroz nebrojene zgode i nezgode, svađe i pomirenja, a iz borbi sa drugima, ponajviše sa samima sobom, izašli su jači.

Promo / Drim tim

Uz čitavu glumačku ekipu, na čelu sa Ristovskim, gledaoci su mogli da osete žar borbe za jedan san i entuzijazam čiste ljubavi prema igri, upravo onoga što u svakodnevici i manjka.

Promo / Drim tim

Posebna poslastica za gledaoce bilo je gostovanje čuvenog fudbalskog asa Dejana Dekija Stankovića u jednoj od epizoda, koji je ovom prilikom prvi put glumio pred kamerama. Iako je njegova uloga u seriji bila poprilično bliska ulozi u realnom životu, Stanković je bio oduševljen ovim glumačkim iskustvom.

Pročitajte još

Da su serije koje vraćaju veru u porodične vrednosti i entuzijazam da se borimo za naizgled nedostižne ciljeve preko potrebne, govori i velika popularnost “Drim tima”, i zbog toga gledaoci već sada nestrpljivo očekuju drugu sezonu ove serije. Do tada, ispratiće ovog vikenda od 21 čas na kanalu Superstar TV kako će Bulbulderci proći u odlučujućem finalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike