Rokenrol bal pod maskama na koncertu benda Negativ

14.02.2021 | 09:38 >> 14:43

Autor: Redakcija 24sedam

Jedan od najboljih ženskih vokala Ivana Peters priredila je repertoar kao detaljan presek karijere duge 20 godina

Copyright Tanjug / Tara Radovanović

Prvi veći koncert domaće muzike u 2021. godini održan je sinoć u Kombank dvorani zahvaljujući rok grupi Negative na čelu sa pevačicom benda Ivanom Peters, koji su oduševili svoje verne fanove tokom dva sata energične i eksplozivne svirke.

Sjajnu uvertiru napravio je talentovani dečak Aleksa, gitarista pred kojim je zanimljiva karijera, odsviravši tri instrumentalne kompozicije u vidu zagrevanja – svoju autorsku numeru, “Englishman in New York” od Stinga i “Ja bih te sanjala” od Negativa.

Sa veoma kratkom promenom pozornice, odmah je krenula rok pesma “Bez promene” koja je zagrejala salu dinamičnim ritmom gitara.

Liderka i osnivačica benda Peters se obratila publici rečima:

– Želimo vam dobrodošlicu na predstavu Negativ! Hajde da pevamo zajedno, to barem možemo zajedno da radimo, dozvoljeno je sigurno.

Copyright Tanjug / Tara Radovanović

Publika se oslobodila stega, te je sa sve maskama na licu zdušno zapevala i zaigrala uz ritmične numere.

– Jedino ovako možemo da se viđamo, sa maskama, zato molim vas da se poštuju pravila i sve mere, da sve bude u redu – kazala je Peters.

Jedan od najboljih ženskih vokala u domenu rok muzike priredila je repertoar kao detaljan presek karijere duge 20 godina, uvid u četiri studijska albuma, odakle su hitovi “Ti me ne voliš”, “Čarobni napitak ljubavi”, “Daj mi ritam”…

Copyright Tanjug / Tara Radovanović

Bend je imao i goste, nadarenog džez pijanistu Dragana Ćalinu, kao i mladog momka Ognjena, koji je veoma profesionalno na gitari odsvirao “Tango”.

Bilo je dovoljno mesta i za neprolazne pesme “Ni ovde ni tamo”, “Vreme je”, “Iznenadi me”, naravno i “Ja bih te sanjala”, “Spusti me na zemlju”, “Julija”…

Pročitajte još

– Plašila sam se kako će sve ovo izgledati, zbog cele situacije, ali eto … Meni je bilo mnogo dobro, ne znam za vas – raspoloženo i srećno je izjavila Ivana Peters na kraju koncerta.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug