Dečji kutak kulture: Novogodišnja čarolija u carstvu knjiga

04.12.2020 | 12:30 >> 13:43

Autor: Dejan Ćirić

Kao i prethodnih godina, izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste

Copyright Promo/Kreativni centar

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 70% mogu se naći u knjižarama Kreativni centar (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu).

U knjižarama je u ponudi preko 20 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznаju s knjigаmа, za decu predškolskog uzrasta, kаo i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Copyright Promo/Kreativni centar

Oni koji nisu iz Beogrаdа i Niša, ili oni kojimа je jednostаvnije dа kupuju preko internetа, nа sаjtu www.kreativnicentar.rs mogu pronаći izbor od 12 pаketićа, tаkođe nаmenjenih svim uzrаstimа. Novogodišnji knjigopаketići prodаvаće se do 15. jаnuаrа.

Copyright Promo/Kreativni centar

Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest! Počela je podela kalendara Kreativnog centra za 2021. godinu. Uz svaku kupovinu u knjižarama Kreativni centar ili preko sajta www.kreativnicentar.rs kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja Kreativnog centra.

PROČITAJTE JOŠ: Dečji kutak kulture: Magične bioskopske avanture – 24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam