Odloženi koncerti u Kombank dvorani

12.03.2021 | 10:02 >> 11:23

Autor: Redakcija 24sedam

Sve kupljene ulaznice za događaje će važiti za nove datume koji će biti objavljeni čim se za to budu stvorili uslovi, piše u saopštenju

Copyright Promo/Kombank dvorana

Koncerti Nena Belana i Fiumensa najavljeni za 21. i 22. mart u Kombank dvorani u Beogradu otkazani su zbog nepovoljne epidemiološke situacije, saopštili su organizatori.

– Povrat ulaznica je od 12. marta preko prodajnih mesta Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane – navodi se u saopštenju.

Neno Belan i njegov sastav “Fiumens”, kako je prvobitno najavljeno, trebalo je da na ovom koncertu izvode pesme legendarnih Đavola, povodom 35 godina od albuma “Ljubav i moda” (1986). Inače, ovaj koncert više je puta odlagan zbog pandemije, a poslednji put u novembru prošle godine.

Copyright Promo / Matko Petrić

Nakon održanog koncerta “Crvene jabuke” Kombank dvorana je otkazala i koncert Ortodox Celtsa, a kako su naveli na Fejsbuk stranici odloženi su Stand up Neša Bridžis ”Šifra F40.01”, koncert Balkanopolis, Dženan Lončarević – Akustik, Koncert u čast Vlade Divljana, kao i Ivan Bosiljčić – ”Naše veče”, te Stand up Darko Mitrović ”Antivirus” i Queen Real Tribute.

Pročitajte još

– Sve kupljene ulaznice za odložene događaje će važiti za nove datume koji će biti objavljeni čim se za to budu stvorili uslovi – napisali su iz Kombank dvorane.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam