Ujedinjeni superheroji: Svetska premijera originalne verzije filma "Liga pravde"

18.03.2021

10:15 >> 12:38

0

Nakon prvog ostvarenja 2017. godine, na društvenim mrežama su fanovi koristili hešteg #ReleasetheSnyderCut, zahtevajući da vide film kakav je prvobitno osmi

Ujedinjeni superheroji: Svetska premijera originalne verzije filma "Liga pravde"
Copyright Profimedia

Svetska premijera filma “Liga pravde Zeka Snajdera” biće prikazana danas, kada će ovo ostvaranje biti ekskluzivno u HBO GO ponudi, istovremeno sa premijerom u SAD.

“Liga Pravde” je film koji je publika imala prilike da pogleda 2017. godine, ali iako ga je snimao, njegova konačna verzija nije bila ono što je Zek Snajder zamislio. Zbog porodične tragedije, kada mu je ćerka izvršila samoubistvo, povukao se sa snimanja pre post-produkcije i montaže, a film je završio i premontirao drugi reditelj – Džos Vidon, koji je režirao “Osvetnike”. On se priključio kako bi dovršio film, ali su se fanovi žalili da je time dobio isuviše svetlu notu.

Na društvenim mrežama, fanovi su koristili hešteg #ReleasetheSnyderCut (#objaviteSnajderovuverziju), zahtevajući da vide originalnu verziju.

Profimedia

Četri godine kasnije, “Liga Pravde Zeka Snajdera” stiže, i bićemo u prilici da je pogledamo istog dana kod nas, kao i u ostatku sveta.

U “Ligi pravde Zeka Snajdera”, Brus Vejn (Ben Aflek) se udružuje sa Dajanom Prins (Gal Gadot), rešen da osigura da žrtva koju je Supermen (Henri Kavil) podneo ne bude uzaludna. Njihov plan je da okupe  tim metaljudi kako bi zaštitili planetu od napada katastrofalnih razmera. Ispostavlja se da je to teže nego što je Brus pretpostavljao, jer svaki član tima mora da se suoči sa demonima iz svoje prošlosti kako bi prevazišao ono što ga koči, da bi se najzad svi ujedinili u neprevaziđenu ligu heroja.

Profimedia

Konačno ujedinjeni, Betmen (Ben Aflek), Čudesna žena (Gal Gadot), Akvamen (Džejson Momoa), Kiborg (Rej Fišer) i Fleš (Ezra Miler) možda neće imati dovoljno vremena da spasu planetu od Stepenvulfa, DeSada i Darksajda i njihovih zlih namera.

Pročitajte još

Scenario za “Ligu pravde Zeka Snajdera” napisao je Kris Terio, koji sa rediteljem Zekom Snajderom i Vilom Bilom potpisuje priču zasnovanu na DC likovima i Supermenu, kojeg su kreirali Džeri Sigel i Džo Šuster. Producenti filma su Čarls Roven i Debora Snajder, a izvršni producenti su Kristofer Nolan, Ema Tomas, Vesli Koler, Džim Rou, Kertis Kanemoto, Kris Terio i Ben Aflek.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike