U susret velikoj proslavi 20 godina Egzita: Nova sezona emitovanja nastupa vodećih zvezda

19.03.2021

14:34

0

Prvi snimak biće koncert svetske soul dive Emeli Sande, čije otvaranje Egzita 2015. godine je mnogima ostalo u sećanju kao jedan od najemotivnijih nastupa u

U susret velikoj proslavi 20 godina Egzita: Nova sezona emitovanja nastupa vodećih zvezda
Copyright Promo / Exit

U susret velikoj proslavi 20 godina Egzita, koja je u planu da se održi na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula, festival lansira novu seriju emitovanja nastupa koji su obeležili istoriju tog, jednog od vodećih svetskih festivala, a prvi nastup u novoj sezoni u subotu 27. marta pripašće svetskoj soul divi Emeli Sande.

Pre tačno godinu dana, emitovanjem do tad neobjavljenog, legendarnog nastupa grupe Faithless na glavnoj bini festivala 19. marta, lansiran je specijalan Egzitov onlajn program “EXIT TV”, čiji cilj je bio da uz snimke brojnih nastupa sa Tvrđave, olakša svima, a posebno mladima, ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja.

– Retko ko bi tada rekao da će godinu dana kasnije i dalje postojati potreba za podrškom mentalnom zdravlju mladih, koje je ozbiljno narušeno usled više od godinu dana odsustva druženja na koncertima i festivalima, koji mnogima predstavljaju sastavni deo identiteta. U tom cilju, a u susret velikoj proslavi 20 godina festivala koja će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8-11. jula, Egzit lansira novu seriju premijernih emitovanja festivalskih nastupa koji su obeležili istoriju jednog od vodećih svetskih festivala – poručuju iz Egzit tima.

Promo / Exit

Prvi nastup u novoj sezoni u subotu 27. marta pripašće svetskoj soul divi Emeli Sande, čije otvaranje Egzita 2015. godine je mnogima ostalo u sećanju kao jedan od najemotivnijih nastupa u festivalskoj istoriji.

Već sledeće subote stiže nastup britanskog “drum n bass” sastava Bad Company UK iz 2017. godine sa glavne festivalske bine, dok će 10. aprila uslediti putovanje na mts Dance Arenu u 2018. godinu, kroz emitovanje specijalnog “back 2 back” seta najpoznatijeg bračnog para u elektronskoj muzici Adama Beyera i Ide Engberg.

Nastup Skrillexa iz 2014. godine, planiran za 17. april, podsetiće sve gledaoce zašto ovaj mladić nosi naziv jedne od najvećih svetskih zvezda. I dalje svetskim muzičkim krugovima kruži čuvena priča o tome kako je ovaj izvođač, oduševljen Egzitovom atmosferom otkazao čarter avion, i sa celim timom odlučio da ostane još par dana na festivalu, prolazeći različite bine, i čak nastupajući nenadano na njima.

Promo / Exit

Konačno, 24. april rezervisan je za emitovanje nastupa hip hop zvezde French Montane.

Emitovanje svih nastupa održaće se u stalnom nedeljnom terminu, subotom od 20.21 časova

Nakon prve godine emitovanja brojčanik EXIT TV, koji se može pratiti na Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici Egzita, pokazuje više desetina miliona pregleda programa, koji je u stotinak dana emitovanja, i kroz 130 strimova doneo oko 150 sati sjajnog programa.

Life Stream, InfinitX, Novogodišnji specijal, Concious revolution, EXIT HomeStream i Sea Star Stream festival samo su deo ekskluzivnog sadržaja realizovanog kako tokom godina na Egzitovim festivalima, tako i u poslednjih 12 meseci.

Pročitajte još

Velika proslava 20. godišnjice Egzit festivala u planu je da se održi od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Laibach, 999999999 live, Kristijan Molnar, Goblini, Ilija Djoković i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike