Zlatan Ibrahimović rame uz rame sa Marion Kotijar i Vensanom Kaselom: Fudbalska zvezda u prvoj filmskoj ulozi

11.04.2021

13:35 >> 14:14

0

Autor: Dejan Ćirić

U početku je bilo planirano da se snima u Kini, ali je sada odlučeno da će film ipak biti realizovan u Francuskoj i Maroku

Zlatan Ibrahimović rame uz rame sa Marion Kotijar i Vensanom Kaselom: Fudbalska zvezda u prvoj filmskoj ulozi
Copyright Profimedia

Francuska filmska kompanija „Pathe“ finalizirala je izbor glumaca koji će se pojaviti u filmu “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, petom u franšizi koja je nastala na temelju popularnog stripa.

Predviđeno je da snimanje započne ove jeseni, pri čemu će Žulijam Kane glumiti Asteriksa dok će Žil Leluš igrati Obeliksa, što će značiti da po prvi put u ovoj franšizi Žerar Depardje neće tumačiti Obeliksa. Vensan Kasel će glumiti Cezara, Marion Kotijar će biti Kleopatra, dok će Džonatan Koen igrati Finaltezisa, piše Headliner. U sporednim ulogama pojavi će se Remi Bedia, Džuli Čen i drugi, dok će se u prvoj filmskoj ulozi u svojoj karijeri pojaviti i fudbalska zvezda Zlatan Ibrahimović kao Oneofus.

YouTube/Printscreen

U početku je bilo planirano da se film snima u Kini, ali je sada odlučeno da će ipak biti realizovan u Francuskoj i Maroku. U središtu priče filma nalazi se jedina ćerka kineskog cara Hana Ksuandija koja beži od lažnog princa u Galiju i traži pomoć od Asteriksa i Obeliksa.

Striming platforma Netflix ujedno je najavila kako kreće sa snimanjem 3D animirane verzije avantura Asteriksa za koju se očekuje da će biti prikazana 2022. godine.

Pročitajte još

Zlatan Ibrahimović, švedski reprezentativac i zvezda italijanskog kluba Milan, jedan je od najpopularnijih fudbalera na svetu koji je igrao za Malme, Ajaks, Barselonu, PSG, LA Galaksi, Mančester Junajted…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike