Sama na sceni: Veliki povratak Milene Radulović (FOTO+VIDEO)

16.04.2021

19:22 >> 08:11

0

Glumica je blistala na crvenom tepihu, a podršku su joj pružile kolege i roditelji

Sama na sceni: Veliki povratak Milene Radulović (FOTO+VIDEO)
Copyright Milena Radulović Foto: 24sedam/Goran Sivački

Glumica Milena Radulović večeras je zablistala na crvenom tepihu u Kombank dvorani na specijalnoj projekciji ruskog filma “Superdeep” u kojem tumači glavnu ulogu.

Ostvarenje reditelja Aresnija Sjuhina nudi svoju verziju priče i razlog naglog zatvaranja jednog od najvećih naučnih projekata Sovjetskog saveza, a da podrže i pogledaju svoju koleginicu na velikom platnu došli su brojni glumci i glumice.

Foto: 24sedam/Goran Sivački

Foto: 24sedam/Goran Sivački

Foto: 24sedam/Goran Sivački

Radulovićeva je radosno pozirala okupljenim medijama, a uz nju su bili ponosni roditelji.

Foto: 24sedam/Goran Sivački

Pre početka filma, glumica je sa scene pozdravila publiku.

– Mnogo vam hvala što ste tu. Čudno mi je jer nikada nisam stajala sama ovako na sceni, nema te velike ekipe koja će podeliti sve ovo sa mnom. Hvala vam puno što ste u ovom jeku epidemije došli da gledate film o drugoj epidemiji, što znači da imate živaca i za žanr i za temu. Hvala vam što ste došli da me podržite u ovom profesionalnom smislu što je za mene strašno važno. Uživajte u filmu – kazala je Radulovićeva i dobila gromoglasan aplauz.

Foto: 24sedam/Goran Sivački

“Kola Superdeep” je najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Godine 1987. na dubini od 12 kilometara ispod površine zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi. Epidemiolog, Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje. Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju sa kojim se čovečanstvo ikada suočilo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

Foto: 24sedam/Goran Sivački

– Rodom sam sa Koljskog poluostrva i nisam mogao da ne znam za takvo obeležje moje domovine. Zbog toga je bilo zanimljivo imati stvarne događaje kao osnovu za neku sopstvenu, a fantastičnu priču – rekao je ranije reditelj Sjuhin povodom filma o bušotini koja je tokom leta 1990. godine dostigla dubinu od 12.262 metara, svrstavajući je u Ginisovu knjigu rekorda kao najdublje čovekovo dostizanje ka zemljinoj kori. Krici koji su snimljeni pod zemljom i tehnički problemi koji su ometali dalje kopanje, stvorili su jednu od najvećih ruskih legendi – da su došli do samog pakla.

Foto: 24sedam/Goran Sivački

– Dok sam proučavao Koljske bušotine, bio sam iznenađen. Događaji koji su se tamo dogodili privukli su pažnju velikog broja internacionalnih medija. Dokumenti koji su povezani sa razvojem i zatvaranjem ultraduboke bušotine i dalje su strogo poverljivi i nepoznati – istakao je ranije producent filma Sergej Torčilin dodavši da smatra da je legenda o Koljskom poluostrvu sjajan koncept i idealna baza za snažan žanrovski film.

Pročitajte još

Inspirisan kultnim ostvarenjima “The thing” Džona Karpetnera i sage “Osmi putnik”, film je sniman na originalnoj lokaciji, blizu Murmanska, na samom severu Rusije, gde su se zapravo i dogodili nauci neobjašnjivi događaji, koji su potom prerasli u narodne legende. “Superdeep” nudi svoju verziju priče i razlog naglog zatvaranja jednog od najvećih naučnih projekata Sovjetskog saveza.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike