Ema Stoun, Anđelina Džoli i Džulijan Mur u novim ulogama: 5 filmova premijerno u maju (VIDEO)

04.05.2021

15:06 >> 15:19

0

Netflix i dalje vodi po pitanju novih naslova, te je u nastavku spisak ostvarenja koja stižu ovog meseca, a na vama je da procenite...

Ema Stoun, Anđelina Džoli i Džulijan Mur u novim ulogama: 5 filmova premijerno u maju (VIDEO)
Copyright Profimedia

Sudeći po dosadašnjim filmskim najavama za maj i njihovim recenzijama, namamo mnogo toga da izdvojimo, ali treba biti optimističan i dati šansu nekim dugoočekivanim naslovima poput novih ostvarenja sa Emom Stoun, Anđelinom Džoli, Ejmi Adams i Džulijan Mur, ili nove zombi priče Zeka Snajdera… Netflix i dalje vodi po pitanju premijera, no, bilo kako bilo, u nastavku je spisak filmova koji stižu ovog meseca, a na vama je da procenite…

Oxygen (12. maj)

Mélanie Laurent glumi ženu koja se budi u kriogenoj komori, ne sećajući se kako je dospela tamo, a ima 90 minuta da pronađe izlaz pre nego što ostane bez vazduha. Režija: Alexandre Aja.

The woman in the window (14. maj)

Nakon više od dve godine odlaganja, adaptacija istoimenog romana sa Ejmi Adams i Džulijan Mur konačno stiže na Netflix. Film prati agrofobičarku koja je ubeđena da je njena komšinica ubijena, ali policija i njena porodica imaju drugačiju priču. Režija: Joe Wright.

Those who whish me dead (14. maj)

Novi film sa Anđelinom Džoli je deo ovogodišnjeg filmskog programa striming servisa HBO Max. Moderni akcioni vestern film prati priču tinejdžera koji je video ubice svog oca, a nije smeo. Film je zasnovan na istoimenom romanu Majkla Korita, a Džoli glumi hrabrog vatrogasca po imenu Hana.  Režija: Taylor Sheridan.

Army of the dead (21. maj)

Ovo je godina Zeka Snajdera. Posle dorađene verzije “Justice League” reditelj i scenarista se vraća korenima – zombijima. Film je smešten u Los Anđeles gde za vreme napada zombija grupa plaćenika pokušava da sprovede najveću pljačku.

Cruella (28. maj)

Oskarovka Ema Stoun kao ozloglašeni negativac Kruela Devil glavna je zvezda igrane verzije Diznijevog klasika. Radnja je smeštena u srce Londona sedamdesetih godina prošlog veka u jeku pank pokreta. Estela je mlada i  inteligentna devojka, odlučna da se proslavi u svetu dizajna. Za sebe kaže da je rođena genijalna, zla i pomalo luda.

Pročitajte još

Jednog dana sklonost ka dizajnu i modi upašće u oko modnoj legendi, baronici Von Helman, čiji lik glumi dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju “dama” pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike