Vedrana Rudan objavljuje novu knjigu "Puding od vanilije": Imam problem, uvek govorim istinu i samo istinu!

07.05.2021

11:46 >> 11:00

0

U svom prepoznatljivom stilu, sočno i pikantno, autorka piše o licemernim sveštenicima, korumpiranim političarima, obespravljenim ženama i životu u doba k

Vedrana Rudan objavljuje novu knjigu "Puding od vanilije": Imam problem, uvek govorim istinu i samo istinu!
Copyright ATA Images

Vedrana Rudan je književnica koja je među najčitanijim blogerkama u regionu, prati je više od 230.000 čitalaca, a njene objave pregledane su 20.000.000 puta. U svojim knjigama razbija tabue, govori o onome o čemu drugi ćute i u jednom od tekstova poručuje: “Sloboda ima svoju cenu. Ona nikad nije previsoka.”

Rudanova je ovoga puta “zakuvala” nesvakidašnju knjigu “Puding od vanilije”, zbirku kolumni zbog koje će vam, kako izdavači tvrde – “krenuti pena na usta”. U svom prepoznatljivom stilu, sočno i pikantno, autorka piše o licemernim sveštenicima, korumpiranim političarima, obespravljenim ženama i životu u doba korone.

Promo / Rino Gropuzzo

– Za mene bi bilo mnogo bolje ne objašnjavati kakva je ovo knjiga. Imam problem, uvek govorim istinu i samo istinu, zato ću vam reći: ne, ovo nije kuharica. Ne bih htela da pomislite kako ćete uz njenu pomoć naučiti kuvati puding od vanile, pa kad shvatite da to nije to, krenuti nazad u Lagunu i tražiti povrat novca. Ovo nije kuharica! Knjiga je dobila naslov po jednom od tekstova – objašnjava književnica.

Promo / Laguna

Šta je to demokratski fašizam, zašto Marija nije abortirala, kako ubijati starce bez hiljadu zašto i kako je biti Evropljanka u Beogradu, samo su neka od pitanja koja postavlja Vedrana Rudan u svojoj novoj knjizi.

Duhovito, dovitljivo, pronicljivo, Vedrana nas suočava sa mnogobrojnim problemima koje nosi život i donosi neumoljiv pogled na svakodnevicu i sve nas, najavljuju iz izdavačke kuće.

Pročitajte još

“Puding od vanilije” možete pronaći od ponedeljka 10. maja u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike