Ema Stoun na crvenom tepihu povodom svetske premijere filma „Zlica“: U domaćim bioskopima od 27. maja (FOTO)

19.05.2021

10:02

0

Autor: Dejan Ćirić

Nastala kao negativni lik crtanog klasika 101 Dalmatinac, uz koji su odrasle mnoge generacije, Diznijevu Zlicu sada upoznajemo iz novog ugla njene mladalačke p

Ema Stoun na crvenom tepihu povodom svetske premijere filma „Zlica“: U domaćim bioskopima od 27. maja (FOTO)
Copyright Promo/MCF/ Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney

Sinoć je u Los Anđelesu održana svetska premijera dugoiščekivanog „Diznijevog“ filma „Zlica“ (Cruella), reditelja Krega Gilespija. Pred projekciju filma na crvenom tepihu ispred holivudskog El Captain teatra, uz pratnju reditelja Gilespija pojavile su se i zvezde ovog filma, protagoniskinja i dobitnica Oskara Ema Stoun, glumica Kirbi Hovel-Baptist, kao i ostala glumačko-autorska ekipa filma.

Promo/MCF/Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney

Naredne nedelje, od četvrtka 27. maja, i domaća publika moći će da uživa u filmskom spektaklu o poznatoj, opakoj i ekstravagantnoj Krueli.

Nastala kao negativni lik crtanog klasika „101 Dalmatinac“, uz koji su odrasle mnoge generacije, „Diznijevu“ Zlicu sada upoznajemo iz novog ugla njene mladalačke prirode, iz perioda kada je kao devojka težila svojim nedosanjanim snovima.

Promo / Laurie Sparham, Disney

U srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta obmanama sklona Estela je mlada i  inteligentna devojka odlučna da se proslavi u svetu dizajna. Tumarajući ulicama Londona mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom. Estelinu sklonost ka dizajnu i modi primetiće modna legenda i baronica Von Helman, čiji lik u ovom filmu tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju “dama” pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

Promo/MCF

U glumačkoj postavi, pored Eme Stoun i Eme Tompson, našli su se i Emili Bičam, Kirbi Hovel-Baptist, Mark Strong, Pol Valter Hauzer i drugi.

Baziran na noveli engleske spisateljice Dodi Smit „101 Dalamatinac“, film je snimljen po scenariju Dejne Foks i Tonija Mek Menare.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike