Egzit konkurs: Biraju se autorski bendovi i izvođači koji će svirati na Fusion bini

05.06.2021

12:08 >> 12:13

0

Autor: M. Cukić

Oni će se pridružiti proslavi obeležavanja 20 godina festivala na kojoj su svoje Fusion nastupe već potvrdili Goblini, Amira Medunjanin, E-Play, Massimo, Dr

Egzit konkurs: Biraju se autorski bendovi i izvođači koji će svirati na Fusion bini
Promo/Exit

Egzit i Visa otvaraju konkurs “[email protected]” za izbor četiri nova autorska benda ili izvođača koji će nastupiti na Visa Fusion bini, od 8. do 11. jula u sklopu velike proslave dve decenije festivala.

Grupe i muzičari se mogu prijaviti putem aplikacije na sajtu exitfest.org u terminu od 5. do 15. juna. Nakon toga će selektorski tim, sastavljen od višegodišnjih Egzitovih programskih manadžera, odabrati četiri imena. Svi oni dobiće priliku da nastupaju na Fusionu, verovatno najuticajnijoj festivalskoj bini ovih prostora, posvećenoj regionalnim izvođačima.

Promo / Exit

Konkurs je otvoren za muzičare koji svoje pesme izvode uživo, bez obzira da li imaju izdavača ili ne. Kroz nastupe na ovoj bini bogate istorije Egzit i Visa podstiču rad i razvoj novih autorskih bendova.

Neophodno je da svi zainteresovani, putem forme dostupne na sajtu Egzita, pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, i da ih uz prateću biografiju, podatke, fotografiju, naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu.

Pročitajte još

Konkurs će biti otvoren do utorka, 15. juna, nakon čega će se odabrati 4 pobednika “Velike bine za nove bendove”. Oni će se pridružiti proslavi obeležavanja 20 godina Egzit festivala na kojoj su svoje Fusion nastupe već potvrdili Goblini, Amira Medunjanin, E-Play, Massimo, Dram, Deep Steady, Ida Prester & Lollobrigida, Šajzerbiterlemon, Nemesis i Thundermother, a još imena se očekuje sledećih dana.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam