Ujedinjeni festivali Srbije pozivaju mlade na vakcinaciju

10.06.2021

09:38

0

Pripremili su više od 100 ulaznica i raznih nagrada za sve

Ujedinjeni festivali Srbije pozivaju mlade na vakcinaciju
Copyright Pixabay

Autobus adaptiran u mobilni punkt, potpuno opremljen za vakcinaciju, biće stacioniran ispred Saobraćajnog fakulteta u Beogradu u petak, 11. juna, od 10 do 16 časova.

Na mobilnom punktu biće dostupne Pfizer i Sinopharm vakcine, a moći će da se vakcinišu svi studenti, kao i svi zainteresovani građani.

Ovim putem, Ustanova Studentski centar “Beograd”, zajedno sa Gradom Beogradom, GSP i svim nadležnim zdravstvenim ustanovama, apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu, na taj način zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu u celini. Akciju vakcinacije u petak podržali su i Ujedinjeni festivali Srbije koje čine Exit, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nisville.

Promo/Egzit

Svi studenti koji se vakcinišu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog korišćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja tekuće godine. Ujedinjeni festivali Srbije pripremili su više od 100 ulaznica i raznih nagrada za sve koji dođu na vakcinaciju.

Pročitajte još

Ova akcija deo je nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih kako bi se do 21. juna vakcinisalo najmanje 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije i započelo otvaranje države. Zahvaljujući kampanjama sam proces se proteklih nedelja ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše svega dva odsto, dok je u isto vreme epidemiološka situacija drastično poboljšana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike