Massimo u novom spotu leti u neobičnoj mašini: Pesma kao posveta vremenu u kom živimo

10.06.2021

12:59

0

Autor: Dejan Ćirić

Svojom emocijom i predivnim stihovima ova numera je već osvojila srca publike i radijski etar

Massimo u novom spotu leti u neobičnoj mašini: Pesma kao posveta vremenu u kom živimo
Copyright Massimo Savić Promo/ Marko Grubišić

Nakon uspeha hita „Mali krug, velikih ljudi“ Massimo Savić je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našla na svim top listama. „Putujemo i kad stojimo“ svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski etar, a sada je dobila i svoje vizealno izdanje za koje je zaslužan reditelj Radislav Jovanov Gonzo.

Massimo Savić Promo/Bachrach & Krištofić

Spot je sniman u prostorima jedne poliklinike koja je ustupila spravu za vežbanje kako bi Massimo i Gonzo savršeno dočarali momenat „kada se putuje i dok se stoji“. Tako je Massimo „poleteo“ u neobičnoj spravi dok peva stihove:

„I na kraju nam je dobro kući,

Tu provalili smo šifru sreće,

Kad se svijet na ovaj asfalt sruši,

Na naša vrata neće…“

– Ova pesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspeo da joj da i vizual koji ocrtava njenu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvek podsetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im – rekao je Massimo koji večeras i sutra nastupa u Letnjem Bitefu. 31.jula održaće veliki koncert na Tašmajdanu, a 2. avgusta na letnjoj sceni na Paliću.

Massimo Savić Promo/Bachrach & Krištofić

– Radujem se što ćemo se ponovo družiti sa publikom. Ne mogu vam opisati rečima kako se osećam, ali bend i ja jedva čekamo da izađemo na binu. Nedostajali smo jedni drugima, zagrlićemo se pesmom, emocijama. Želim da ljudi, kad odu s mog koncerta, odu zadovoljni i ispunjeni – poručuje popularni muzičar.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike