Krvavo finale šestog nastavka epske horor sage: Lansiranje u novu sezonu (FOTO)

13.06.2021

18:30 >> 19:33

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo nije samo obična horor priča o zombijima, ovo je priča o ljudima i njihovom prilagođavanju na jedan sasvim novi svet

Krvavo finale šestog nastavka epske horor sage: Lansiranje u novu sezonu (FOTO)
Promo/AMC

Poslednja epizoda šeste sezone najgledanije horor TV serije „Fear The Walking Dead“ u produkciji AMC Studios, koju svi sa nestrpljenjem iščekuju, emitovaće se na AMC kanalu 14. juna u premijernom terminu od 03.00, sa reprizom istog dana u 22 sata.

Promo/AMC

Ovo nije samo obična horor priča o zombijima, ovo je priča o ljudima i njihovom prilagođavanju na jedan sasvim novi svet. O njihovim transformacijama i promenama preko noći. Priča o ljudskoj prirodi kada samo jedna stvar postaje važna, a to je kako preživeti.

Promo/AMC

„Početak“ je predstojeća šesnaesta i poslednja epizoda šeste sezone AMC-ovog serijala. To je ukupno osamdeset peta epizoda serije. Svi očajnički pokušavaju da dožive predstojeće razaranje pod svojim uslovima. I to je samo početak. Ono što sledi nakon toga utiče na život svih likova i zaista će ih promeniti, a prema obećanjima scenarista, to će nas lansirati u 7. sezonu, na način koji katapultira priču.

Promo/AMC

Serija „Fear The Walking Dead“ je bila premijerno prikazana pre tačno šest godina kao preteča serije „Walking Dead“. Od samog početka je stekla milionski broj fanova širom sveta zbog svoje neuobičajne tematike i savršene produkcije.

Promo/AMC

Glavne uloge tumače Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson i Austin Amelio.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti