U bioskope stiže sportski anime "Haikyu! The Dumpster Battle": Odbojkaška utakmica nakon koje nema revanša (FOTO/VIDEO)

29.05.2024

11:05

0

Nastavak senzacije, bez ikakvog kompromisa

U bioskope stiže sportski anime "Haikyu! The Dumpster Battle": Odbojkaška utakmica nakon koje nema revanša (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo

U svim bioskopima širom zemlje očekuje vas od 30. maja nova anime zabava uz film „Haikyuu!! The Dumpster Battle”. Ovo ostvarenje u domaće bioskope dolazi bez sinhronizacije, samo s engleskim titlom u distribuciji Con Film-a.

Promo
 

Sportski anime film „Haikyuu!! The Dumpster Battle”, nastavlja priču nakon 4. sezone planetarno popularne anime serije "Haikyu", nastale prema istoimenoj bestseler mangi autora Haruichi Furudate koja je prodata u više od 60 miliona primeraka.

Promo
 

Zbog svega navedenog, ne čudi da je "Haikyu" na svetskom box office-u zaradio više od 70 miliona dolara što ga čini drugim najuspešnijim anime filmom u ovoj godini!

Promo
 

U filmu je prikazan finalni odbojkaški meč ekipa Karasuno High i Nekoma High School, a koji je poslednja epizoda četvrte sezone najavila. Međutim, ovaj meč igra se samo jednom, a gubitnička ekipa biće eliminisana zauvek!

Promo
 

Reditelj filma je Susumu Mitsunaka, koji je režirao i kompletnu "Haikyu" seriju, ali i radio na animaciji za Miyazakijev blokbaster „Dečak i čaplja”. Glasove i u filmu daje glumačka postava iz serije - Ayumu Murase - Shoyo Hinata, Yuki Kaji je Kenma Kozume, a Kaito Ishikawa je Tobio Kageyama.

Čitaocima portala 24sedam delimo 3x2 ulaznice za projekciju ovog ostvarenja koja će se održati u četvrtak, 30. maja, sa početkom u 20 časova, u Cineplexx BIG u Beogradu. Potrebno je da dobitnici dođu 45 minuta ranije po ulaznice, a biće na spisku. 

Promo
 

"Haikyu" film je nastavak senzacije, bez ikakvog kompromisa! Pogledajte ga od 30. maja na velikim platnima širom zemlje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike