Održana beogradska premijera filma "Back to black": Publika uglas pevala i plesala uz pesme Ejmi Vajnhaus (VIDEO)

08.05.2024

16:30

0

Autor: 24sedam

Ovo ostvarenje je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena

Održana beogradska premijera filma "Back to black":  Publika uglas pevala i plesala uz pesme Ejmi Vajnhaus (VIDEO)
Copyright Profimedia

Na veliko zadovoljstvo poštovalaca muzike legendarne britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, sinoć je u bioskopu Cineplexx BIG Beograd održana premijera filma "BACK TO BLACK".

Svojim jedinstvenim i neponovljivim muzičko-vizuelnim izrazom, Ejmi Vajnhaus je pokorila svet i ostavila neizbrisiv trag pre svega u muzici, pomerajući granice savremene kulture. Svojim studijskim albumom "Back To Black", po kome i nazvan i ovaj film, pokazala je da publika širom sveta prepoznaje kada umetnik živi za ono što stvara, a upravo te emocije osetiće se i sa velikog platna.

Promo / Taramount film
 

Pred sam početak premijerne projekcije, u atrijumu tržnog centra BIG FASHION BEOGRAD imali smo priliku da se podsetimo, a nove generacije možda i da po prvi put čuju neke od najvećih hitova današnjice, zahvaljujući bendu „Amy's House - Amy Winehouse Tribute Band“.

Koncert koji je upriličen povodom premijere oduševio je sve prisutne koji nisu krili zadovoljstvo i dobru energiju već su uglas pevali i plesali.

Profimedia
 

Nakon koncerta, u sali bioskopa gledaoce je čekalo još jedno iznenađenje, pa su najsrećniji kući otišli sa poklonom, pločama sa Ejminim hitovima, koje su poklonili naši saradnici iz Universal Music-a.

Profimedia
 

U pitanju je izvanredna priča o Ejmi Vajnhaus, od početka karijere o revolucionarnog studijskog albuma "Back to black". Ispričan iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike