Šon Pen i njegova ćerka Dilan u dramatičnoj priči „Dan zastave“: Objavljen prvi trejler (VIDEO)

01.08.2021

05:34 >> 05:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Film prati odnos između Dženifer i njenog oca Džona Vogela, najozloglašenijeg falsifikatora u istoriji Amerike

Šon Pen i njegova ćerka Dilan u dramatičnoj priči „Dan zastave“: Objavljen prvi trejler (VIDEO)
Copyright Šon i Dilan Pen/Profimedia

MGM je objavio prvi trejler za „Dan zastave“ (Flag Day), novi film Šona Pena, koji je ovog puta i reditelj i glavni glumac. U pitanju je drama o odnosu roditelja i dece, odnosno priča o ocu koji, kako bi imao novca da odgaja kćerku, živi dvostruki život kao prevarant, pljačkaš banaka i falsifikator. Nju igra Dilan, Penova kćerka u stvarnom životu.

Dilan Pen i Šon Pen/ Profimedia

Zasnovan na memoarima Dženifer Vogel pod nazivom “Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life“, film prati odnos između Dženifer i njenog oca Džona Vogela, najozloglašenijeg falsifikatora u istoriji Amerike. Emocionalno buran, film beleži njenu borbu da pomiri odnos sa ocem i posledice koje su njegovi postupci ostavili na njen život. To je mučna priča, ali ona koja nalazi lepotu i ljubav između gnusnih kriminalnih detalja.

Ketrin Vinik, Šon Pen i Dilan Pen/Profimedia

– „Dan zastave“ bi trebalo da publici ponudi iznenađenje da su i sami proživeli, iako drugačije, njegove delove“, pojasnio je donekle Pen svoju odluku da se upusti u režiju ovog dela, koje je predstavio na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

Šon Pen/Profimedia

Ovo ostvarenje je porodična priča na mnogo načina. Pored Šona i Dilan u filmu igra i Hoper Džek Pen, sin odnosno brat pomenutog dvojca. Scenario su adaptirala braća Džez i Džon-Henri Batervot, tandem koji stoji iza filmova „Edge of Tomorrow“(2014) i „Ford v Ferrari“ (2019).

Edi Veder, frontmen grupe „Pearl Jam“, koji je prethodno napisao muziku za Penov „Into the Wild“, takođe potpisuje originalne numere za „Dan zastave“, zajedno sa ćerkom Olivijom Veder.

Pročitajte još

Glumačku postavu čine i Džoš Brolin, Norbert Lio Buc, Edi Marsan i Ketrin Vinik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike