Knjiga Vulkan izdavaštva i Milka praline za potpuno praznično uživanje: Poklon-akcija traje do 8. marta

05.03.2024

12:20

0

U knjižarama Vulkan širom Srbije očekuju vas najbolje knjige i najslađa iznenađenja

Knjiga Vulkan izdavaštva i Milka praline za potpuno praznično uživanje: Poklon-akcija traje do 8. marta
Copyright Promo/Vulkan

Najlepši izbor u susret Danu žena čeka vas u knjižarama Vulkan širom Srbije. Kupovinom jedne od pet najnovijih knjiga Vulkan izdavaštva na poklon dobijate neodoljive Milka praline. Slatko darivanje traje do 8. marta, odnosno do isteka zaliha. Zato ne gubite vreme, posetite omiljenu knjižaru Vulkan i obradujte nekoga ko ima posebno mesto u vašem životu savršenim poklonom.

Promo/Vulkan
 

Vulkan izdavaštvo predstavlja najnovije hit naslove

Ko ne želi da bude srećan? Ko ne želi da ljudi koje voli budu srećni? Ko bar jednom u životu nije doživeo trenutak sreće, te proveo godine negujući nostalgično sećanje na taj momenat? Ako vam to zvuči kao izazov koji vredi prihvatiti, uronite u stranice knjige Sreća na noćnom stočiću autora bestselera, višestruko nagrađivanog filmskog reditelja, scenariste, psihologa, terapeuta i govornika Alberta Simonea i otkrijte kako se dolazi do sreće, veće slobode i emocionalne stabilnosti i unutrašnjeg mira.

Život princeze nije bajka i tijara ponekad može da bude teža od okova. Kada se sudare dva različita sveta, kako se uklopiti u oba a ne osećati se kao pravi autsajder, otkriće nam devojka koja je ponovo pronašla vezu sa svojim davno izgubljenim porodičnim nasleđem u romanu koji je osvojio društvene platforme i vinuo se u sam vrh najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa Tokio, zauvek Emiko Džin.

Promo/Vulkan
 

Za dva zakleta neprijatelja mnogo toga može da se desi tokom iznenadnog putovanja na divno tropsko ostrvo – možda čak i ljubav. Od autorki romana Neodoljiv Loren Bilings i Kristine Hobs, koje stoje iza pseudonima Kristina Loren, stigla je nova uzbudljiva ljubavna priča napisana u stilu najboljih romantičnih komedija – Mesec bez meda. Knjigu su za „must read“ proglasili TODAY, Us Weekly, Bustle, BuzzFeed, Goodreads, Entertainment Weekly, Publishers Weekly…

Autorka uzbudljivog romana More uspomena Fiona Valpi obradovala nas je još jednom divnom pripovešću prepunom snažnih emocija, impresivnim delom inspirisanim istinitim pričama o francuskim izbeglicama koje su tražile utočište u Kazablanki tokom Drugog svetskog rata. Ljubavne priče iz Kazabalanke će nam otkriti može li nova perspektiva pomoći da tragediju pretočimo u nadu i pronađemo utehu koja nam je potrebna da izlečimo slomljeno srce.

Opasan savez je šarmantan istorijski roman prepun intriga i romantičnih zavrzlama koji će ljubitelji dela Džejn Ostin obožavati. Zabavna pripovest iz pera Dženike Koen o mladoj ženi koja traži pomoć u svojim omiljenim knjigama kada postane devojka u nevolji u sopstvenoj priči prožeta je egzistencijalnom dilemom glavne junakinje ledi Viktorije Aston – da bi pomogla svojoj porodici, kog udvarača da izabere?

U knjižarama Vulkan širom Srbije očekuju vas najbolje knjige i najslađa iznenađenja.

NAPOMENE:

* Akcija traje do 8. marta, odnosno do isteka zaliha.

** Akcija se organizuje u svim knjižarama Vulkan i važi samo za odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

*** Za vreme trajanja akcije dodatni popust uz Vulkan klub karticu se ne obračunava.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike