"Predaja nije opcija": Netflix objavio prvi trejler za poslednju sezonu serije "La Casa de Papel" (VIDEO)

03.08.2021

11:12 >> 11:30

0

Autor: M. Cukić

Bliži se kraj najveće pljačke u istoriji, a ono što je počelo kao pljačka pretvoriće se u rat, piše u službenom sinopsisu pete sezone koji nagoveštava

"Predaja nije opcija": Netflix objavio prvi trejler za poslednju sezonu serije "La Casa de Papel" (VIDEO)
"Kuća od papira" / Profimedia

Tvorci popularne kriminalističke serije “La Casa de Papel” (Kuća od papira) objavili su trejler pete sezone, koja će ujedno biti i poslednja. Ovoga puta serija će biti podeljena u dva dela od po pet epizoda, koje će se prikazivati ​​u razmaku od tri meseca.

Prvi će biti objavljen 3. septembra, a drugi 3. decembra.

Glumačkoj ekipi se pridružuju Miguel Ángel Silvestre (zvezda serija “Sky Rojo”, “Sens8” i “Velvet”) i Patrick Criado, a nove sezone su režirali Jesús Colmenar, Koldo Serra, te Álex Rodrigo.

“Kuća od papira” / Profimedia

Trejler započinje snimcima bande koja je sada zatvorena u centralnoj banci Španije više od 100 sati. Uspeli su da spasu Lisabon (koju glumi Itziar Itunjo), ali njihov najmračniji trenutak je pred njima nakon što su izgubili jednog od svojih.

Video takođe prikazuje kako je Profesora (Alvaro Morte) uhapsila inspektorka Siejra (Najva Nimri) i po prvi put on nema spreman plan bega.

“Predaja nije opcija”, piše u opisu zvaničnog postera pete sezone koji je objavljen na Twitter profilu serije.

“Kuća od papira” / Profimedia

Službeni sinopsis pete sezone nagoveštava razvoj događaja i nove borbe koje se mogu videti i na trejleru.

Pročitajte još

– Taman kad se čini da ništa drugo ne bi moglo poći po zlu, na scenu stupa neprijatelj koji je mnogo moćniji od svih s kojima su se suočili, vojska. Bliži se kraj najveće pljačke u istoriji, a ono što je počelo kao pljačka pretvoriće se u rat – piše u sinopsisu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti