Egzit festival organizuje spektakularan doček Nove godine

18.12.2020

13:07

0

Miks istorijskih nastupa pod nazivom EXIT To 2021 ujediniće 31. decembra fanove širom planete

Egzit festival organizuje spektakularan doček Nove godine
Copyright Promo / Exit

U sklopu obeležavanja dve decenije Egzit festivala, Exit TV u novogodišnjoj noći donosi specijalni višesatni program, u kome će se naći neka od najvećih imena iz bogate istorije festivala, kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, David Guetta, The Chainsmokers, Moby, Faithless, Motorhead, Jason Derulo, Liam Gallagher, Hurts, i mnogi drugi.

Miks istorijskih nastupa sa Glavne bine pod nazivom „EXIT To 2021“ ujediniće 31. decembra fanove širom planete u najboljim željama za Novu godinu.

– Imajući u vidu da će predstojeći novogodišnji praznici biti jedinstveni u tome što će ih velika većina ljudi provesti u svojim domovima u vrlo specifičnim okolnostima, odlučili smo da uradimo ono što znamo najbolje – ponudimo svima izlaz iz trenutne situacije, podelimo sa njima neke od najznačajnijih trenutaka koje smo u proteklih 20 godina zajednički doživljavali i na najbolji mogući način se zabavimo tokom novogodišnje noći – izjavila je Maja Starčević, programski menadžer glavne bine Egzit festivala.

Sa dobro poznate adrese, Fejsbuk i Jutjub stranice Egzita u novogodišnjoj noći stiže pravi multižanrovski spektakl, sačinjen od hip hop, rege i fank bitova, žestokih rok gitara i pop romantike.

Za kreiranje prave žurke u uslovima kakvi će, nadamo se, uskoro biti stvar prošlosti, biće zadužene neke od najvećih zvezda današnjice, čiji se nastupi sa festivala prepričavaju godinama.

Pozivu da snimci njihovih nastupa budu deo ove novogodišnje noći brzo su se odazvali brojni izvođači, navodeći da su veoma srećni što će biti deo ovakvog projekta.

Među novogodišnjim hitmejkerima nalaze se David Guetta, The Chainsmokers, Lost Frequencies, Jason Derulo, Bastille i nezaboravni Nile Rodgers, dok će ljubitelji hip hop kulture moći da uživaju u hitovima i da se podsete nezaboravnih nastupa velikana među kojima su Migos i Desiigner.

Promo / Exit

Na oduševljenje ljubitelja tvrđeg zvuka, u online dočeku 2021. godine neće izostati ni gitare, budući da ćemo svi zajedno imati priliku da se podsetimo kako su to zvučali The Cure, Motorhead i Phil Anselmo, dok će pravu energetsku bombu doneti The Prodigy, Moby, Faithless i Dub FX. Ovoj postavci pridružiće se i legendarni Liam Gallagher koji je nakon nastupa na Egzitu na svom tviter nalogu festival nazvao jednim od najvećih na planeti.

Pročitajte još

Svojim sjajnim numerama će ispraćaj stare godine upotpuniti Ziggy Marley, Damon Albarn, Fever Ray, The Vacciness, Atoms For Peace, Pet Shop Boys i jedinstvena Roisin Murphy, dok će zvuke popa doneti neki od najkarakterističnijih pop vokala današnjice Tom Odell, Rag n Bone Man i John Newman, kao i sastav Hurts, čiji je menadžment, upravo nastup na Glavnoj bini 2014. godine istakao kao jedan od najboljih koncerata ikad.

Promo / Exit

Velika proslava 20. godišnjice Egzita održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike