Serije koje s nestrpljenjem iščekujemo u 2024.godini: One ostavljaju bez daha (FOTO/VIDEO)

01.01.2024

16:00

0

Od naučne fantastike do romantike

Serije koje s nestrpljenjem iščekujemo u 2024.godini: One ostavljaju bez daha (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Bindžovanje definitivno nikada ne izlazi iz mode a ono je neizbežno kada je reč o omiljenim serijama koje s nestrpljenjem očekujemo.

I ove godine možemo da računamo na njih.

Profimedia
 

Evo serija koje najviše iščekujemo u ovoj godini:

Bridžerton – Treća sezona

Treća sezona "Bridžertona" biće objavljena u dva dela na Netfliksu: prvi se može pogledati 16. maja, dok će drugi na platformu stići sledeći mesec, 13. juna 2024.

Profimedia
 

Treća sezona ukupno će imati osam epizoda. Prve dve sezone su pratile romansu između dva lika, pa ni treća neće biti izuzetak.

U njoj će u centru pažnje biti ljubavna priča između Penelopi Federington i Kolina Bridžerton. Njih dvoje kreću na putovanje na kome će postati ljubavnici. 

Naravno, očekuje se još iznenađenja i tračeva na ekranu.

Stranger Things – Peta sezona

“Stranger Things” je serija koja je osvojila fanove širom sveta svojom mešavinom natprirodnih događaja, nostalgije za osamdesetima i dubokim vezama između likova.

Profimedia
 

Smeštena u fiktivni gradić u Indijani tokom osamdesetih, radnja započinje nestankom dečaka Vila Bajersa. Nakon uzbudljivih prethodnih sezona, petu sezonu ove omiljene serije fanovi s nestrpljenjem očekuju.

Kreatori serije nagovestili su povratak svojim korenima prve sezone, posebno kada su u pitanju omiljeni likovi. Svedočićemo povratku prvobitne grupe prijatelja koja je i započela ovaj celi globalni fenomen.

Kraetori serije tvrde da je ovo definitvno poslednja sezona, samim tim nestrpljenje za novim epizodama je veće.

Emily in Paris – Četvrta sezona

Glavna junakinja, Emili, igra je Lili Kolins, a serija prati njene pokušaje prilagođavanja na novi život i posao u Parizu, dok istražuje nove kulturne aspekte i suočava se s izazovima radnog okruženja koje je drugačije od onog na koje je navikla u Sjedinjenim Američkim Državama.

Serija je do sada doživela različite reakcije i kod publike i kod kritičara. Neki su je hvalili zbog laganog, zabavnog pristupa televizijskoj zabavi, dok su drugi izrazili kritike zbog stereotipa i površnosti u prikazivanju francuske kulture.

Profimedia
 

U novoj sezoni možemo očekivati nove rasplete i zaplete, posebno kada je reč o ljubavnim parovima i međuljudskim odnosima. Kako će završiti ljubavni odnos između Emili i Gabriela i hoće li par uspeti, saznaćemo u novoj godini.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike