Novakova neispričana priča: Možete je pronaći na Sajmu knjiga (FOTO)

28.10.2023

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Edicija prikazuje put neverovatne karijere srpske teniske zvezde

Novakova neispričana priča: Možete je pronaći na Sajmu knjiga (FOTO)
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Edicija knjiga pod nazivom „Novak Đoković“, koja kroz statistiku, izjave i fotografije prati sedam najboljih sezona svetskog broja jedan - premijerno prikazana u limitiranom formatu na teniskom turniru „Srpska Open“ prošle godine u Banjaluci - predstavljena je široj čitalačkoj javnosti na ovogodišnjem 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Promo/Uroš Popović
 

Na štandu „Hinton Publishing“, u Hali 4, Beogradskog sajma, ljubitelji tenisa će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa ovom jedinstvenom monografijom koja je spojila Novak Đoković Fondaciju, Novaka Đokovića i teniske entuzijaste i pratioce prvog igrača sveta.

Ekskluzivan kolekcionarski primerak

Serija knjiga prikazuje put neverovatne karijere srpske teniske zvezde, beležeći njegov uspon na vrh ATP rang-liste i njegovih rekordnih sedam sezona na tronu. 

Ograničena serija knjiga je svojevrstan kolekcionarski primerak, sa posebnim serijskim brojem, luksuzno opremljen i zapečaćen. Pored ograničene serije, na Sajmu je izložena i regularna edicija - namenjena široj teniskoj publici. 

Oba izdanja su objavljena u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom i namenjena su podršci u radu Fondacije - koja je usmerena na rani razvoj dece i pružanje podrške vaspitačima, roditeljima i svim brižnim odraslim osobama u životima dece kroz svoje programe i projekte.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike