Poznata glumica Suzan Samers preminula dan pre svog rođendana: Sa karcinomom se borila čitavog života

16.10.2023 | 07:06

Autor: Dejan Ćirić

Umrla je u 76. godini

Copyright Profimedia

Poznata glumica Suzan Samers umrla je juče samo dan pre svog 77. rođendana, potvrdio je njen portparol za magazin People. Svoje najpoznatije uloge odigrala u serijama "Three's Company" i "Step by Step".

Profimedia
 

"Suzan Samers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. oktobra. Sa agresivnim oblikom raka dojke borila se više od 23 godine. Bila je okružena svojim voljenim suprugom Alanom, sinom Brusom i ostalim članovima svoje najbliže porodice, koji su se okupili kako bi proslavili njen 77. rođendan. Umesto toga, slaviće njen izvanredan život i žele da se zahvale njenim obožavaocima koji su je jako voleli", napisao je glumičin dugogodišnji publicista Er Kjuri Hej u saopštenju koje je objavio.

Profimedia
 

Alan Hamel je svojoj supruzi dao rani rođendanski poklon neposredno pre nego što je umrla. To je bila rukom pisana ljubavna pesma umotana u njene omiljene ružičaste božure.

Ceo život se borila sa rakom

Zvezdi serije "Korak po korak" prvi put je dijagnostikovan rak dojke u 50-im godinama nakon što se borila sa rakom kože u 30-im i prevazišla "dve hiperplazije" u 20-im, objasnio je Hamel.

- Dajem sve od sebe da ne dozvolim da me ova podmukla bolest kontroliše. To je recidiv mog raka dojke. Kao i svaki pacijent sa rakom, uplašite se kad čujete da se vratio, dobijate prazninu u stomaku. Onda obučem svoju borbenu opremu i krenem u rat. Ovo mi je poznato bojno polje i veoma sam čvrsta - govorila je glumica.

Profimedia
 

Sahrana Suzan Samers biće organizovana u krugu najbližih članova porodice, daleko od javnosti, a komemoracija je zakazana za naredni mesec, piše People.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam