Dva dana do spektakla na Tašmajdanu: Ovo su uslovi za ulazak na koncert "Hladnog piva"

19.08.2021

11:51

0

Autor: Dejan Ćirić

Bend je počeo druženje sa publikom u Srbiji u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, 16. juna 2001. godine

Dva dana do spektakla na Tašmajdanu: Ovo su uslovi za ulazak na koncert "Hladnog piva"
Copyright Mile Kekin / 24sedam/ Katarina Mihajlović

Pank rok bend „Hladno pivo“ održaće 21. avgusta u 20.30 veliki beogradski koncert na Tašmajdanu, a kao predgrupa nastupiće pančevački pankeri „Raskid 13“.

Do koncerta na kojem će zagrebački bend proslaviti dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji ostalo je još dva dana, a prema pravilima za sigurno održavanje koncerata u vreme epidemije korona virusa publika će moći da prisustvuje ovom spektaklu uz potvrdu o izvršenoj vakcinaciji, potvrdu o preležanom kovidu ili uz negativni rezultat PCR-a ili brzog antigenskog testa.

Hladno pivo Promo/Longplay

Organizator koncerta – promoterska kuća Long Play iz Beograda u saradnji sa labaratorijom SRBOLAB M. omogućila je publici da 21. avgusta, na dan koncerta, u periodu od 11 do 21 čas, ispred stadiona Tašmajdan, obavi testiranje brzim antigenskim testom. Za sve koji dođu na testiranje uz kupljenu ulaznicu, brzi antigenski test će koštati simboličnih 300 dinara.

„Hladno pivo“ počelo je druženje sa publikom u Srbiji u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine, odakle je Glas javnosti proročki izvestio da je “sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu, ’Hladno pivo’ udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima”.

Hladno pivo Promo/Longplay

I zaista, posle SKC-a, tokom godina usledila su brojna i sve masovnija druženja Beograđana, Novosađana i stanovnika drugih naših gradova sa „Hladnim pivom“. Bend je samostalno čak četiri puta punio Halu sportova, jednom halu Novosadskog sajma, stigavši i do prostora Beogradske tvrđave. Sada je na red došao Taš, fantastičan prostor na otvorenom u srcu Beograda.

Jedan od regionalno najznačajnijih bendova, „Hladno pivo“ je u preko tri decenije postojanja zabeležio impresivan niz hitova, kakvi su “Trening za umiranje”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, “Na ovim prostorima”, “Bačkizagre stuhpa šeja”, “Trening za umiranje”…

“Hladno pivo” 24sedam/M.K.

Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl “Kišna nedelja”, a u junu i singl “Carpe diem” kojim najavljuju predstojeći novi album.

Pročitajte još

Ulaznice za koncert, po ceni od 1.500 dinara (parter i tribine) i 2.000 dinara (fan pit) su u prodaji preko Tickets mreže i sajta www.tickets.rs.

 

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike