Da li će se Džoni Dep ikad oporaviti od suđenja? Obožavaoci ogorčeni!

04.09.2023 | 07:05

Autor: Bojana Bačić

Novi talas nezadovoljstva

Copyright Profiemdia

Suđenje Džonija Depa sa Amber Herd je ozbiljno ugrozilo reputaciju slavnog glumca. Ipak, čini se da se nakon dobijene presude njegova karijera polako “oporavlja”.

Tome u prilog govori i film “Madam di Bari” u kojem igra kralja Luja XV.

Profimedia
 

Međutim, nakon prikazanog dokumentarca koji govori o suđenju sa Amber Herd, nova lavina nezadovoljstva je pokrenuta.

Ključna svedočanstva

Netfliks je sredinom avgusta objavio dokumentarac "Depp v. Heard", koji je u tri epizode ​​pokušao da sumira šta se dogodilo tokom "suđenja decenije" između Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.

U dokumentarcu su prikazana ključna svedočanstva, a najzanimljivije su svakako izjave glavnih aktera, Amber i Džonija.

Profimedia
 

On je detaljno pričao o "incidentu sa kakicom" koja je ostala na njegovoj strani kreveta, gubitku prsta koji se dogodio u jednoj od njihovih žučnih tuča kada ga je Amber udarila flašom, i njegovim zavisnostima. U svakom slučaju, Dep i njegovi advokati su tvrdili da nikada nije bio "fizički nasilan prema Amber“.

S druge strane, Herdova je tokom svojih izlaganja pričala, često kroz suze, o fizičkom zlostavljanju, psihičkom ponižavanju, ali i navodnom silovanju flašom koje je doživela od strane Depa.

Oslabila bezrezervna podrška

Posle emitovanja dokumentarca oslabila je bezrezervna podrška koju je Dep dobio tokom i posle suđenja.

Brojni heštegovi su se pojavili na internetu od strane korisnika koji podržavaju Amber kao što su #IStandVithAmberHeard, #ApologizeToAmberHeard, #AmberHeardDeservesAnApologi i #JohnniDeppisavifebeater.

Profimedia
 

"Hoćeš li sad tužiti Netfliks da te razotkrio“, "Ne veruješ mu. On je jednostavno manipulator“, "On je nasilan čovek. Nikada više neću gledati nijedan njegov film“, "Bolesni ste i nadam se da ćete dobiti ono što zaslužujete", neki su od komentara koji su se pojavili ispod Depove najnovije objave na Instagramu nakon objavljivanja dokumentarca.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam