Sin Robina Vilijamsa podsetio svet na devet godina od smrti glumca: Ovi dani su uvek teški (FOTO)

13.08.2023 | 17:53

Autor: Bojana Bačić

On je u na svom profilu podelio fotografiju sa svojim ocem

Copyright Profimedia

Sin Robina Vilijamsa, Zak Vilijams se oglasio na Instagramu povodom devet godina od smrti svog oca, voljenog glumca Robina Vilijamsa.

On je u na svom profilu podelio fotografiju sa svojim ocem.

Profimedia
 

- Tata, na tvoju devetogodišnjicu pamtim te po tvojim najboljim modnim izborima. Ovi dani su uvek teški i volim da se setim kako si ti bio uvek Ti. Volim te  - napisao je Zak, koji je očigledno nasledio smisao za humor od svog oca. Na slici se vidi Robin Vilijams u netipičnom izdanju kako igra tenis.

Danas bi podržao štrajk glumaca

Takođe, deca poznatog glumca su nedavno na društvenim mrežama, obeležila i njegov 72. rođendan.

Zanimljivo je da se njegova ćerka Zelda oglasila na Tviteru, kada je napisala, da bi njen otac da je živ sigurno, podržao štrajk glumaca.

- Podržao bi borbu za umetnost i umetnike, danas i uvek - napisala je ona.

Profimedia
 

Robin Vilijams u srcima publike širom planete ostaće zapamćen po brojnim ulogama, kako u dramama (“Dobri Vil Hanting”, “Klub mrtvih pesnika”, “Dobro jutro, Vijetname”), tako i u komedijama (“Noć u muzeju”, “Zakrpa Adams”, “Gospođa Dautfajer”, “Kuka”), kao i u crtanim filmovima (“Aladin”).

Svoj prvi i jedini Oskar je dobio za ulogu psihologa u filmu “Dobri Vil Hanting”, iz 1997, a posle su usledile još dve nominacije, za “Društvo mrtvih pesnika” i “Kralj ribara”.

Iako ovi delovi njegove karijere zvuče strogo i ozbiljno, većina ga pamti još iz detinjstva, po ulozi Duha u Diznijevom Aladinu, koji je bio napisan specijalno za njega, uz dosta prostora za improvizacije.

Profimedia
 

U avgustu 2014, nakon nekoliko godina zdravstvenih, porodičnih i problema sa zavisnošću, Robin je izvršio samoubistvo u 63. godini.

Njegova žena Susan je kasnije otkrila da je patio od produženih epizoda anksioznosti, insomnije, stresa i tremora ruke više od godinu dana, takođe izjavivši da ga je ubio “terorista u glavi”.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam