Najlepša Vulkančić akcija: 3 knjige za 999 dinara

23.07.2023

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Odabrani naslovi po specijalnim cenama samo na sajtu vulkancic.rs

Najlepša Vulkančić akcija: 3 knjige za 999 dinara
Copyright Promo/Vulkan

Do 27. jula iskoristite priliku da čak tri knjige u izdanju Vulkančića kupite po ceni od samo 999 dinara. Ovom fantastičnom akcijom obuhvaćeni su naslovi za sve uzraste – edukativne knjige, mozgalice, bojanke, knjige sa teksturama i zabavnim aktivnostima, omiljeni dečji romani. Uz to, dostava knjiga obuhvaćenih akcijom na teritoriji Srbije je besplatna.

Akcijske naslove potražite putem linka, a mi vam preporučujemo nekoliko najprodavanijih izdanja.

Promo/Vulkan
 

Knjiga Ava i Zvezdana iz fantastičnog serijala Akademija jednoroga oduševiće sve zaljubljenike u jednoroge i one koji veruju u magična prijateljstva. Otisnite se u neobične avanture sa nezaboravnim junacima, upoznajte čarobne jednoroge i njihove prijatelje i uživajte u duhovitim obrtima i divnim ilustracijama.

Sve tajne o odrastanju pronaći ćete u zbirci pesama našeg stihotvorca Andreje Paunovića Šmekeri i šmizle. Upustite se u avanturu poigravanja rečima koje otvaraju male i velike teme. Knjiga sadrži osamnaest raskošno ilustrovanih pesama, koje odišu dečjom vedrinom, toplim opisima i duhovitim dosetkama. Uz mnoge pesme pronaći ćete QR kod, koji vodi do animiranog videa.

Zakoračite u svet ekologije sa knjigom Čuvamo prirodu, u kojoj ćete pronaći teme kao što su globalno zagrevanje, klimatske promene, recikliranje i mnoge druge. Zanimljive činjenice koje nudi ova knjiga edukativnog su karaktera i naučiće mališane o osnovama ekologije i očuvanju životne sredine.

Slikovnica Nežni dodir: Brojevi idealna je za prve susrete mališana s knjigom. Učenje brojeva biće zabavno i jednostavno uz posebnu teksturu namenjenu bebinim prstićima. Uz ovu šarenu knjižicu mališani će istraživati svet oko nas dok malene ruke na svakoj strani budu pronalazile mekane teksture koje će ih dodatno zabaviti.

Neka vaši mališani nauče da pišu slova na lak i zabavan način. Uz Edukativni blok: Azbuka uvežbaće poteze pisanja prateći strelice, a pri dnu svake stranice čeka ih po jedna reč koju treba da napišu više puta.

Uzmite svoje najlepše bojice, pronađite predivne nalepnice i šablone koje nudi interaktivna knjiga Umiljate životinje i učinite svaku scenu neponovljivom.

Promo/Vulkan
 

Posetite sajt vulkancic.rs i ispunite leto vašim mališanima knjigama uz koje se lepše raste.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 21. do 27. jula na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkančića.

* Potrebno je da poručite tri akcijska naslova kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

* Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike