Branka Katić uz Rejfa Fajnsa u najspektakularnijem špijunskom filmu godine (FOTO/VIDEO)

27.08.2021

09:45 >> 09:50

0

Autor: Dejan Ćirić

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se trka s vremenom kako bi ih

Branka Katić uz Rejfa Fajnsa u najspektakularnijem špijunskom filmu godine (FOTO/VIDEO)
Copyright Branka Katić, film "The King’s Man: Početak" Promo/MCF

Zvuci ruske „Kaljinke“, uvrnut britanski humor, uzbudljive scene borbe, nenadmašne glumačke veličine Rejf Fajns, Ris Ifans i Danijel Brul ispunjavaju kadrove najnovijeg trejlera dugoočekivanog filma „The King’s Man: Početak“, koji u bioskope stiže krajem godine.

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se trka s vremenom kako bi ih zaustavio.

Ralf Fajns, Film “The King’s Man Početak” Promo/MCF

Ovaj filmski spektakl nije nastavak Kingsman franšize, već publiku vraća u period prapočetka najtajnije kraljevske službe, u doba posle Prvog svetskog rata.

Raskošni kostimi, uglađena odela, britki britanski humor protkani čuvenom „Kaljinkom“ nagoveštavaju glavne strane sukoba, dok je na publici da odabere stranu. Mističnog zlikovca crnih očiju i raščupane kose Raspućina igra Ris Ifans, a na strani „loših momaka“ su i Stenli Tuči i evropski glumac Danijel Brul.

Film “The King’s Man Početak” Promo/MCF

Srpska glumica Branka Katić, ovog puta u nešto drugačijoj roli – igra istorijsku ličnost Aleksandru Fjodorovnu, suprugu poslednjeg ruskog cara Nikolaja II, dok rame uz rame sa njom kadrove deli Britanac sa srpskim pasošem Rejf Fajns u ulozi iskusnog i uglađenog tajnog agenta koji obučava mladog Konrada, a tu je i Džema Arterton u ulozi Poli, dame koja „nestašne“ momke drži na okupu.

Film “The King’s Man Početak” Promo/MCF

Reditelj i scenarista filma Metju Von je u ovoj predpriči zadržao nivo humora i podsmeha prema istorijskim događajima koji su prilagođeni potrebama filma i naglasio je:

– Od detinjstva sam želeo da napravim veliki „kraljevski“ film koji neće biti dosadan. Mislim da je svet spreman da vidi epsku avanturu.

Pročitajte još

Planirano je da film sa projekcijama u bioskopima širom Srbije startuje od 23. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike