Pogledajte trejler za "Dug moru 2": Odmotava se klupko misterije koju kriju kamen i ogrlica (VIDEO/FOTO)

27.08.2021

13:16 >> 13:17

0

Polako će se otkrivati tajne koje meštani Luštice čuvaju godinama, a koga će more sledećeg uzeti videćemo u nastavku...

Pogledajte trejler za "Dug moru 2": Odmotava se klupko misterije koju kriju kamen i ogrlica (VIDEO/FOTO)
Copyright Dug moru / Promo

Nakon što je prva sezona serije “Dug moru” oduševila publiku i svojim misterijama prikovala je za ekrane, napokon je zakazana dugoočekivana premijera nastavka i to 3. septembra od 21 čas na Superstar kanalu.

Na osnovu trejlera koji vam u nastavku predstavljamo, a kako i najavljuju iz produkcije, osnovni zaplet druge sezone nosi Olga.

Dug moru / Promo

Gledaoci će pratiti odmotavanje klupka misteriozne priče oko kamena i ogrlica, polako će se otkrivati tajne koje meštani Luštice čuvaju godinama, a koga će more sledećeg uzeti videćemo u nastavku…

Dug moru / Promo

Prva klapa druge sezone serije “Dug moru”, koja je rađana u produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Productions, pala je na crnogorskom primorju u septembru 2020. godine, a radnja serije se odvija u Boki Kotorskoj i u Beogradu.

Dug moru / Promo

Druga sezona nesvakidašnje dramske serije sa mističnim elementima donosi nekoliko novina. Seriju nije režirao Goran Gajić, već Gorčin Stojanović, a autori scenarija su, pored Bojane Maljević, Maja Todorović, Stevan Koprivica i Milica Konstantinović.

Dug moru / Promo

Uloge u seriji su ostvarili Dragan Mićanović, Ana Lečić, Nada Šargin, Bojana Maljević, Vule Marković, Branimir Popović, Leon Lučev, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike