24sedam u drugoj noći Exita: Skrilex započeo nastup čuvenom pesmom Đorđa Marjanovića! (FOTO/VIDEO)

08.07.2023

10:50

0

Autor: Milica Mališ

Sinoć je na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo ponešto za svakoga, a sudeći po atmosferi na svim stejdževima, čini se da su svi bili zadovoljni

24sedam u drugoj noći Exita: Skrilex započeo nastup čuvenom pesmom Đorđa Marjanovića! (FOTO/VIDEO)
Sinoć je na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo ponešto za svakoga - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Drugo veče ovogodišnjeg Exit festivala proteklo je u duhu metal muzike, domaćih di-džejeva, mladih izvođača ali i velikih zvezda poput Skrilexa i Erica Prytza.

Holandski simfo metal bend Epica nastupio je na glavnoj bini negde oko 23 časa, a pre toga publiku su razgalile devojke iz benda Jenner.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Potom je sve bilo spremno za izlazak Skrilexa, jedne od zvezda ovogodišnjeg Exita.

Nastup je započeo u jedan sat posle ponoći pesmom "K'o nekad u osam" čime je poznati di-džej oduševio nekoliko desetina hiljada ljudi.

Večiti dečak i dalje rado slušan

Izborom kultne numere koju je pevao Đorđe Marjanović odao je počast zemlji u kojoj je sinoć nastupao. Skrilex je očigledno veliki ljubitelj ovog festivala, a sećamo se kako je prošli put kada je nastupao otkazao let i ostao sa publikom do jutra!

Večiti dečak, kako ga često nazivaju, pokazao je da je i dalje aktuelan i slušan.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

U dva sata posle ponoći preselili smo se na Dance arenu gde je uzbuđenje raslo jer se iščekivao izlazak Erica Pritza na binu.

Pre njega publiku u grotlu Đave zagrejavali su domaći di-džejevi Cosmic G, Kristijan Molnar i Space Motion! Poznatom švedskom di-džeju je uspelo da zapali publiku, a Dance arena bila je krcata!

Fusion stage obeležili su makedonska pevačica Dina Jashari i zvezda u usponu Džipsii, te su u publici bili mahom mladi ljudi, a nakon njih nastupila je Zoe Kidah.

Sinoć je na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo ponešto za svakoga, a sudeći po atmosferi na svim stejdževima, čini se da su svi bili zadovoljni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike