Prepoznajete li čuvenu glumicu u kristalnoj kugli? "Ukleta kuća" uskoro u bioskopima (FOTO/VIDEO)

04.07.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje je inspirisano jednom od najvećih atrakcija Diznilenda

Prepoznajete li čuvenu glumicu u kristalnoj kugli? "Ukleta kuća" uskoro u bioskopima (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Komedija leta inspirisana jednom od najvećih atrakcija u zabavnom parku Diznilend, najnoviji Diznijev hit sa elementima fantazije "Ukleta kuća" (Haunted Mansion), stiže krajem jula u domaće bioskope, a karte za premijerno prikazivanje filma, u sredu, 26. jula, mogu se od danas pronaći na blagajnama.

Promo/MCF
 

Diznijeva priča o ženi i njenom sinu koji dovode u svoju kuću nekoliko takozvanih eksperata za mistične pojave kako bi im pomogli da se oslobode natprirodnih pojava, snimljena je prema ideji originalne Uklete kuće koja se nalazi u zabavnom parku u Diznilend i koju, tokom godine, poseti veliki broj fanova.

Promo/MCF
 

Tim mojih snova

Komedija reditelja Džastina Simijena u kojoj je predstavljeno mnogo akcije, specijalnih efekta izduženih hodnika, letećih predmeta i komičnih dijaloga imala je svoju prvu, istoimenu verziju 2003. godine, kada je glavna uloga poverena Ediju Marfiju, dok je sada, u najnovijem Simijenovom ostvarenju prisutan veliki broj poznatih imena. 

Promo/MCF
 

Povodom jake glumačke ekipe koja je oživela živopisne likove prikazujući njihove ekscentričnosti i specifičnosti, a koju čine Rosario Doson, Deni Devito, Oven Vilson, Džared Leto, Vinona Rajder, Džejmi Li Kertis i drugi reditelj Simijen navodi da je reč o "Timu mojih snova."

Promo/MCF
 

Rosario Doson kao samohrana majka Gabi useljava se sa svojim devetogodišnjim sinom u kuću, u Nju Orleansu koju opsedaju duhovi. Kako bi isterala natprirodne pojave iz svog novog doma Gabi poziva u pomoć sumnjivi tim stručnjaka za paranormalne aktivnosti, koji čine jedan vidovnjak, sveštenik i istoričar.

Promo/MCF
 

Ostvarenje sna

Holivudski veteran Deni Devito igra univerzitetskog profesora Brusa Dejvisa koji se bavi natprirodnim pojavama i duhovima koji naseljavaju prostore i kuće u stvarnom svetu. I sam je, kako je rekao, sa svojom decom desetinu puta posetio Ukletu kuću u Diznilendu, a za film u kojem igra jednu od galvnih uloga kaže da je "omaž vožnji kroz Ukletu kuću koje pruža početno iskustvo, kao da ste prvi put krenuli u tu avanturu."

Profimedia
 

Za glumicu Doson, veliku obožavateljku Diznija, glavna uloga u filmu bila je ostvarenje sna, a o samom filmu glumica ističe: 

Promo/MCF
 

- Postoje zaista uzbudljivi, veoma emotivni trenuci koji se onda okreću ka apsolutnom haosu, a potom ka strahu. Mislim da ono što vam daje osećaj vožnje jesu momenti koji idu od slatkih i simpatičnih, preko jezivih i zaslepljujućih, do čudnih i sablasnih, poput rolerkostera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike