Oskar Ajzak u novoj seriji "Scene iz braka": Adaptacija čuvenog klasika Ingmara Bergmana (FOTO/VIDEO)

29.08.2021

16:09 >> 16:40

0

Serija preispituje predstave o ljubavi, mržnji, želji, monogamiji, braku i razvodu iz ugla savremenog američkog para

Oskar Ajzak u novoj seriji "Scene iz braka": Adaptacija čuvenog klasika Ingmara Bergmana (FOTO/VIDEO)
Copyright Oskar Ajzak i Džesika Častejn, serija "Scene iz braka" / Promo / HBO

Nova petodelna HBO serija “Scene iz braka” (Scenes From A Marriage), sa Oskarom Ajzakom i Džesikom Častejn u glavnim ulogama, imaće premijeru 13. septembra na HBO GO-u, a prva epizoda biće prikazana na HBO kanalu istog dana u 20 časova.

Serija “Scene iz braka” / Promo / HBO

“Scene iz braka” je adaptacija švedskog klasika Ingmara Bergmana iz 1973. i ponovo preispituje predstave o ljubavi, mržnji, želji, monogamiji, braku i razvodu iz ugla savremenog američkog para.

Serija “Scene iz braka” / Promo / HBO

Mira (Džesika Častejn) je samouverena, ambiciozna direktorka tehnološke kompanije koja se u braku ne oseća ispunjeno, a Džonatan (Oskar Ajzak) je predusretljiv i inteligentan profesor filozofije koji očajnički želi da održi njihovu vezu.

Oskar Ajzak serija “Scene iz braka” / Promo / HBO

“Scene iz braka” prikazuje kompleksnost Džonatana i Mire kao pojedinaca koji postaju svesni da njihov brak nije razorio određeni događaj ili greška, što rezultira radikalno iskrenom serijom koja omogućava gledaocima da prisluškuju privatne razgovore između dvoje ljudi rastrganih između osećanja mržnje i ljubavi.

Serija “Scene iz braka” / Promo / HBO

Scenarista, reditelj i izvršni producent serije je Hagaj Levi (“Na terapiji”, “Naši momci”, “Afera”). Ostali izvršni producenti su Majkl Elenberg, Lars Blomgren, Ejmi Hercog, ujedno i koautorka prve i pete epizode, kao i Džesika Častejn, Oskar Ajzak, Danijel Bergman i M. Bler Breard.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike