Ne propustite novo festivalsko iskustvo na našim prostorima uz neprikosnoveni muzički program i vrhunski doživljaj za sva čula!

07.06.2023

15:30

0

Posetioce očekuje do sada najekskluzivniji VIP sadržaj na Petrovaradinskoj tvrđavi i nivo kvaliteta produkcije koji će otići korak dalje

Ne propustite novo festivalsko iskustvo na našim prostorima uz neprikosnoveni muzički program i vrhunski doživljaj za sva čula!
Exit - Copyright Promo/Exit

Za nešto više od mesec dana, od 6. do 9. jula, Petrovaradinska tvrđava postaće centar EXIT Univerzuma, koji će na jednom mestu okupiti najbolje od različitih muzičkih žanrova i zahvaljujući prvom generalnom partnerstvu u istoriji ovog festivala pružiti novu dimenziju uživanja za sve generacije. EXIT i Gorki List, dva brenda koja decenijama traju, pomeraju granice i postavljaju standarde na našim prostorima, ujedinila su se oko zajedničkog cilja da 22. izdanje jednog od najboljih muzičkih festivala na svetu postavi nove standarde festivalskog doživljaja. To podrazumeva neprikosnoveni muzički program, do sada najekskluzivniji VIP sadržaj na Petrovaradinskoj tvrđavi i nivo kvaliteta produkcije koji će otići korak dalje.

Promo/Exit
 

Partnerstvo sa Gorkim Listom omogućiće organizatorima da poboljšaju celokupno festivalsko iskustvo, sa posebnim akcentom na VIP segment. Dve VIP zone u okviru Gorki List Glavne bine i treća VIP zona u okviru Dance Arene prilika su za posetioce da u potpunosti urone u festivalsku atmosferu, prepuštajući se zvuku globalno najtraženijih izvođača sa najboljih mogućih pozicija. Ovaj iskorak doprineće da EXIT privuče i nove goste iz svih krajeva sveta, poput poznatih ličnosti i visokoplatežnih turista, koji od muzičkih festivala očekuju posebnu vrstu iskustva, a to će rezultirati i povećanjem prihoda koje EXIT svake godine donosi domaćoj privredi.

Promo/Exit
 

U saradnji sa Gorkim Listom, EXIT će prirediti jedno od najupečatljivijih izdanja, te na Gorki List Glavnu binu u četvrtak 6. jula stiže kultni electro-punk bend The Prodigy, ikone drum'n'bass i jungle zvuka Chase & Status i rock senzacija Viagra Boys. Drugi festivalski dan predvode višestruki dobitnik Grammy nagrade Skrillex, symphonic metal sastav Epica i hitmejkeri LF System i Burak Yeter. Subota je rezervisana za globalnu zvezdu Alessa, trap divu Rico Nasty, house velemajstora Claptona i energični dvojac SOFI TUKKER. Poslednjeg dana festivala, 9. jula, u EXIT Univerzum uz podršku Gorkog Lista sleće najveći hip-hop bend svih vremena Wu-Tang Clan, kao i vodeći svetski hitmejkeri Dimitri Vegas & Like Mike i Mahmut Orhan.

Promo/Exit
 

Kada je reč o Exitovoj Dance Areni, hramu elektronske muzike, četvrtak donosi jedinstveni all-female koncept koji predvode Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto i Tijana T, dok je hedlajner druge večeri neprikosnoveni broj 1 elektronske scene, dugoočekivani Eric Prydz, a uz njega na programu je i popularni dvojac CamelPhat. Subotu predvode miljenici domaće publike Hot Since 82, Michael Bibi i Vintage Culture, dok će za epsku završnicu biti zadužen najtraženiji producentski/DJ kolektiv Keinemusik, Agents of Time live, Ben Bohmer live i Mind Against.

Promo/Exit
 

- Ponosni smo što imamo priliku da ovogodišnjim posetiocima Exita pružimo nezaboravno iskustvo gledanja nastupa nekih od najvećih svetskih muzičkih izvođača iz VIP zona, koje će pružiti potpuno novu dimenziju do sada poznatom doživljaju. U isto vreme, čast nam je budemo partneri brenda koji je mnogo više od muzičkog festivala i već dve decenije unazad kroz vrhunske događaje u ime naše zemlje šalje poruke ljubavi i slobode. Nastavljamo da podržavamo istinske vrednosti, sa željom da autentičnost, kreativnost i stvaralaštvo uvek pronađu svoj put, uz snažnu pozitivnu energiju koja će ujediniti ljude na mestu gde slavimo život - istakao je kreator i osnivač brenda Gorki List Vojin Đorđević.

EXIT Promo
 

Partnerstvo festivala koji je Srbiji doneo brojne nagrade i jednog od najdugovečnijih domaćih brendova, koji je nastao davne 1961. godine, kada je osmišljena originalna receptura bitera od 27 različitih biljaka, obeleženo je i specijalnom edicijom flašica „Gorkića“ od 100ml sa posebno dizajniranim etiketama koje simbolizuju autentičnost, kreativnost i originalnost Gorkog Lista i Exita.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike