Holivudske premijere i na platnu bioskopa pod zvezdama

17.09.2020

10:55 >> 10:59

0

Autor: Dejan Ćirić

Novi mutanti i Otac u Drive in bioskopu na Adi

Holivudske premijere i na platnu bioskopa pod zvezdama
Copyright Film Novi mutanti Promo/MCF

Otvaranje bioskopskih sala, nije zaustavilo ljubitelje bioskopa na otvorenom, te iz nedelje u nedelju, u Drive in bioskopu na Adi, mladi, stari, ali i porodice sa decom uživaju u jedinstvenom audio-vizuelnom doživljaju pod vedrim nebom i zvezdama, koji podseća na Holivud. Nakon repriznog programa, koji je nekoliko meseci krasio repertoar Drive in bioskopa, na platnu će se ove nedelje naći i prva premijera!

U pitanju je najnoviji psihiloški horor-triler „Novi mutanti“ koji uveliko živi u bioskopima širom Srbije, a koji će se u bioskopu pod zvezdama prvi put prikazati 18. i 19. septembra u 21 čas. Radnja se odigrava u izolovanoj bolnici, gde je grupa mladih mutanata na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, njihove mutantske sposobnosti, kao i njihovo prijateljstvo će biti na testu dok se budu borili za život. Glavne uloge igraju Mejsi Vilijams, Ana Tejlor-Džoj i Čarli Hiton. Režiju potpisuje Džoš Boun, poznat i kao pisac i tvorac romantične drame „Greška u našim zvezdama“.

Nedelja 20. septembar, u istom terminu, rezervisana je za film „Otac“ Srdana Golubovića, dobitnika nagrade „Zlatna vrata Pule“ na nedavno završenom Festivalu u Puli. Ova psihološka drama je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje, peške od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva želje da se dokaže sebi i drugima i iz očaja – postaje heroj. Glavnu ulogu tumači Goran Bogdan.

Goran Bogdan u filmu “Otac” Promo/Maja Medić

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike