Najiščekivaniji film godine je stigao u bioskope

21.12.2020

12:15 >> 15:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Od 24. decembra film Čudesna žena 1984 u Cineplexx bioskopima u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu

Najiščekivaniji film godine je stigao u bioskope
Film "Čudesna žena 1984" - Copyright Promo/Cineplexx

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins. Međutim, kraj godine donosi sjajne vesti za ljubitelje sedme umetnosti, poštovaoce DC Univerzuma i posetioce Cineplexx bioskopa. ,,Čudesna žena 1984“ konačno će zablistati na velikom platnu.

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji. Režiju i ovog ostvarenja potpisuje Peti Dženkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins nas vodi, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Film nije napravljen kao drugi deo, zato je ovo potpuno nova verzija „Čudesne žene“. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gadot, gledaćemo i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

Promo/Cineplexx

Godina na izmaku, definitivno je godina u kojoj smo svi, bar na trenutak, pomislili da nam je potreban superheroj, srećan završetak ili beg od svakodnevnice. Cineplexx bioskopi mesto su opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, i kao takvi su pravi izbor za bezbednu zabavu uz sjajan film o „Čudesnoj ženi“, superheroju koji nam je toliko potreban.

Pročitajte još

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike