Kad korona stavi tačku: Pet popularnih serija koje je pandemija „ugasila”!

19.09.2020

19:14 >> 20:16

0

Izdvojili smo nekoliko naslova čije otkazivanje je izazvalo najveću buru među fanovima

Kad korona stavi tačku: Pet popularnih serija koje je pandemija „ugasila”!
Copyright Profimedia

Redom, jedna za drugom, otpadaju sa spiska serije koje nisu izdržale pauze i odlaganja zbog pandemije koronavirusa, te iako su bile veoma popularne ili dugo iščekivane, njihovi nastavci i premijere su, nažalost, otkazani.

Duga je kolona glumaca koji su i nakon pročitanog scenarija i priprema za ulogu koja bi im možda zasijala u karijeri, ipak morali da svoje karaktere i priče o njima vrate u fioku, gde će čekati drugu šansu, ili ipak prihvatiti drugačiji kraj.

Izdvojili smo nekoliko naslova čije otkazivanje je izazvalo najveću buru među fanovima.

1. „The Society”

Netflix je objavio da je „teška srca“ odlučio da nakon veoma uspešne prve sezone ipak otkaže seriju „The Society“ i kao razlog naveo upravo odlaganje i različite posledice koje je izazvala pandemija. Pre najvećeg udara korone, Netflix je objavio da je odlučeno da se radi na drugoj sezoni, međutim, morali su tu odluku da povuku. Otkazivanje je palo teško i glumcima, a Ketrin Njuton je kazala da to stvarno nije očekivala jer je scenario za novu sezonu već bio napisan i bio je izuzetan.

2. „I Am Not Okay With This”

Isti razlozi navedeni su i za seriju „I Am Not Okay With This”, a odluka o otkazivanju, kako je porečeno iz Netflixa, veoma je teško doneta, i nakon mnogo muka koje su pretrpeli u toku pandemije. Fanovi su razočarani jer je prva sezona, objavljena prošle godine, bila u vrhu lista gledanosti, a okončala se napeto i bez pravog kraja, te im je teško palo što neće nikad saznati kako se priče završavaju.

3. „Ray Donovan”

Sigurno jedna od hit serija, „Ray Donovan” sa Lijevom Šrajberom u glavnoj ulozi, otkazana je posle napetih sedam sezona. Poslednju epizodu fanovi su mogli da vide 19. januara, a nedugo nakon toga usledila je pandemija koronavirusa. Ni zavodljivo Šrajberovo šaputanje i „ispadi” sad već čuvenog izvršitelja moćne pravničke firme nisu uspeli da spasu ovu seriju, koja se završila (ne)očekivanim „klifhangerom”.

4. „Penny Dreadful: City of Angels”

Nakon popularnog originalnog ostvarenja u kojem su glumili Eva Grin, Timoti Dalton i Džoš Hartnet, ni veliki budžet ni „zvezdama” potkovana glumačka ekipa nisu uspeli da spasu dugoočekivani spin-of od kratkog, ali posve bolnog pada u zaborav. Tačku na „i” serije koju je od prve epizode pratila loša reč kritičara i veliki broj problema na setu stavila je duga pauza izazvana pandemijom koronavirusa.

5. „La Casa de Papel”

Tvorci čuvene španske serije „La Casa de Papel” odlučili su da nakon pet sezona “okače kopačke o klin”. Osećanja fanova definitivno su podeljena – dok je jedne ova vest pogodila, drugi su već odavno predviđali neminovni kraj, na koji su, osim korone, uticali i sve lošiji scenario i osećaj ponavljanja već viđenog u prethodnim sezonama. Bilo kako bilo, “Bella ciao” ćemo od sada slušati u „nekom drugom filmu”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike