Bojan Lazarov skočio sa mosta na Adi: Glumac ostavio oproštajno pismo nedaleko od mesta tragedije

09.04.2022

20:53

0

Autor: 24sedam

Lazarov je rođen je 1972. godine, a poslednje uloge ostvario je u serijama "Vikend sa ćaletom" i "Tajne vinove loze"

Bojan Lazarov skočio sa mosta na Adi: Glumac ostavio oproštajno pismo nedaleko od mesta tragedije
bojan lazarov - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Bojan Lazarov počinio je samoubistvo skokom sa Mosta na Adi na zemljanu površinu, dok je na mostu zatečeno vozilo "Opel astra", u kojem je nađeno i oproštajno pismo, prenose beogradski mediji.

Lazarov je rođen je 1972. godine, a poslednje uloge je ostvario u serijama  "Vikend sa ćaletom", u kojoj je igrao doktora, i "Tajne vinove loze", u kojoj je tumačio psihologa Mitra.

Od njega se na Instagramu oprostila Sloboda Mićalović. Ona je objavila fotografiju glumca i napisala: "Boki", uz tužan emotikon. Na isti način od svog kolege su se oprostile i glumice Jelena Stupljanin i Jelena Đokić.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Diplomirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bora Draškovića. Od 1996. godine igrao je u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je stalni član Malog pozorišta „Duško Radović“ u Beogradu.

Na scenama Jugoslovenskog dramskog pozorišta bio je Doktor Ružić (Pučina), Franciskus (Mnogo buke ni oko čega), Pandur (Vrat od stakla), Živojin Jevtić (Pod žrvnjem), Stranac/Sluga/Oels (Iz junačkog života građanstva), Trudoljubov (Zapisi iz podzemlja), Lucio (Drama o Mirjani i ovima oko nje), Kolja (Švabica), Sveštenik (Fedrina ljubav), Gostioničar/Opštinski delovođa/Starac (Zamak), Sluga/Grobar (Hamlet).

YouTube/Novo jutro
 

Ostvario je preko četrdeset uloga u pozorištima u Beogradu i u somborskom Narodnom pozorištu u kojem je kao član proveo nekoliko sezona po završetku studija. Sarađivao je sa većinom značajnih reditelja na ovim prostorima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike