Oživite prošlost uz najbolje istorijske naslove: Popusti u knjižarama na Dan primirja

11.11.2020

09:40 >> 13:25

0

Romani poput Kletvenik, Dukat za Lađara, Srpske zemlje pre Nemanjića i mnogi drugi biće sniženi u okviru akcije Dani istorije

Oživite prošlost uz najbolje istorijske naslove: Popusti u knjižarama na Dan primirja
Copyright Profimedia

Povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra, svi ljubitelji istorijskih romana i knjiga iz oblasti istorije imaće mogućnost da u knjižarama uz povoljne akcije nabave svoje omiljeno delo.

Naime, od 11. do 15. novembra u svim knjižarama Delfi, kao i na njihovim sajtovima, pomenuto štivo biće na dodatnom popustu od 10%. Navedeni popust sabiraće se sa svim redovnim popustima.

Na sajtovima važiće popust na sve Lagunine istorijske romane i knjige iz oblasti istorije, dok će u Delfi knjižarama popust važiti na istorijske romane, knjige iz oblasti istorije drugih izdavača i na strana izdanja.

Promo

– U knjigama kao što su „Srpske zemlje pre Nemanjića“, „Dvor gospodara Jevrema Obrenovića 1816–1842.“ ili „Odjek prošlosti“ pronaći ćete zanimljive detalje naše istorije, dok ćete se u knjigama „Uspon i pad“, „Prvi krstaški rat“, „Veliki gradovi kroz istoriju“ ali i mnogim drugim na pravi način upoznati sa svetskom prošlošću. Romani čija se radnja dešava u bližoj ili daljoj prošlosti uvek su dobar izbor – „Smrt u Vavilonu, ljubav u Istanbulu“, „Alisina mreža“, „Kletvenik“ ili „Dukat za Lađara“ upotpuniće vam vreme na najbolji način – poručuju iz izdavačke kuće.

Ovo je, naravno, samo deo velikog izbora knjiga koje će u okviru akcije Dani istorije moći da se nabave po odličnim, sniženim cenama.

– Oživite prošlost uz najbolje istorijske naslove iz oblasti publicistike i beletristike!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike