Istine izlaze na videlo: Bliži se finale druge sezone „Državnog službenika“

12.11.2020

12:25 >> 16:55

0

Autor: Mona Cukić

Kraj ove akcione drame pokazaće šta će se desiti sa situacijom u Službi, kao i koje su sudbine Lidije, Stefana, Lazara i njegove porodice

Istine izlaze na videlo: Bliži se finale druge sezone „Državnog službenika“
Promo

Nakon mesec dana emitovanja, druga sezona popularne serije „Državni službenik“ ušla je u samo finale koje publiku očekuje ovog vikenda, 14. i 15. novembra, od 21 čas na Superstar TV kanalu, kada će teške istine izaći na videlo.

Pored već poznatih starih likova, posebnu pažnju i pohvale gledalaca dobio je Stefan, inteligentni i lukavi negativac kojeg tumači Nikola Rakočević, dobitnik priznanja za evropsku „Zvezdu u usponu“ na Berlin film festivalu 2014. godine. Isto priznanje je, nakon pet godina, osvojio i Milan Marić koji u seriji glumi glavnog lika Lazara, a koji je naklonost domaće publike osvojio još u prvoj sezoni.

Promo

Nemerljiv doprinos uspehu serije svojim talentom i vrhunskim glumačkim umećem dali su i Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Vaja Dujović, Milena Radulović, Aleksandar Berček, Petar Benčina i mnogi drugi. Zahvaljujući svima njima, likovi serije, pripadnici Službe, kao i oni koji rade protiv nje, postali su miljenici publike koja svakog vikenda ispred malih ekrana prati međusobne odnose i sudbine svojih junaka.

Kraj ove akcione drame, u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, pokazaće šta će se desiti sa situacijom u Službi, kao i koje su sudbine Lidije, Stefana, Lazara i njegove porodice.

Promo

Finale sezone, najavljuju autori, mnoge će ostaviti “bez teksta”, ali ono svakako neće zadovoljiti apetite publike čiji se zahtevi za sledećom, trećom sezonom „Državnog Službenika“ već sada veoma glasno čuju.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi