Objavljen trejler za poslednju sezonu "Peaky Blinders": Nove epizode sa mnogo drame, intriga i pucnjave (VIDEO)

03.01.2022 | 15:01

Skoro godinu dana od kako je BBC najavio kraj, ova televizijska mreža objavila je prvi najavni trejler

Copyright Profimedia

Kilijanu Marfiju, koji tumači glavnu ulogu, na setu su pravili društvo Tom Hardi, Pol Anderson, Fin Kol, Anja Tejlor Džoj, Stiven Grejem i drugi.

Helen Mekroki, koja igra lik Poli, preminula je u aprilu 2021. godine, pa još uvek nije poznato da li će njen lik preuzeti neko drugi u šestoj sezoni ili će biti uklonjen iz novih epizoda.

Serija, čiji je režiser oskarovac Stiven Najt, prenosi priču o Tomiju Šelbiju i njegovoj porodici dok se uzdižu iz brimingemske radne klase u periodu nakon Prvog svetskog rata.

Tom Hardi/Profimedia
 

Ipak, šesta sezona likove je dovela pred Drugi svetski rat, a nove epizode doneće mnogo drame, intrige i pucnjave, na šta su fanovi "Peaky Blinders" serije i navikli.

Nakon što smo bili prisiljeni da odložimo snimanje zbog kovid pandemije, poznatu porodicu ćemo naći u još većim opasnostima, a ulozi su nikada veći. Verujemo da će ovo biti najbolja sezona od svih i sigurni smo da će fanovi biti zadovoljni. Nakon što se televizijska serija završi, priča će se nastaviti u drugoj formi", najavio je režiser ranije.

Još uvek se ne zna da li će poslednja epizoda biti emitovana na BBC-ju ili će biti dostupna na striming platformi Netfliks, a premijera prve epizode očekuje se tokom proleća ili leta ove godine.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: B92