Da li ste spremni za najbolja holivudska ostvarenja tokom novogodišnjih praznika?

31.12.2021

09:00

0

Pinkovi filmski kanali kao i do sada nude najbolju zabavu!

Da li ste spremni za najbolja holivudska ostvarenja tokom novogodišnjih praznika?
pink the amazing Spiderman_Digital - Copyright Promo/Pink

Neizvesno i turbulentno vreme u godinama iza nas sasvim sigurno doprinosi činjenici da se više nego ikada radujemo godini koja nam ide u susret. Da se konačno opustimo sa svojim najmilijima i da osetimo duh zajedništva i bezbrižnosti. Saveznik u toj misiji nepogrešivo je TV PINK koji broji do 60 svojih kanala, a dobar deo upravo je posvećen istančanom ukusu raznolike publike koja sa pravom uvek, a tokom praznika posebno čeka najnovija ostvarenja, ali i najbolje ocenjene holivudske filmove  koje smo voleli i kojima se sa radošću ili sentimentom uvek vraćamo.

Promo/Pink
 

 

PINK PREMIUM sa zadovoljstvom 31. decembra predstavlja holivudski hit “Veliki Getsbi“ u 22 časa, kao maestralni „Titanik“ tačno u ponoć. Zagrejavanje za najsjajniju noć svakako je prava stvar uz ova dva Oskarom ovenčana ostvarenja u kojima je Lionardo Di Kaprio briljirao i doprineo utisku da se i danas gledaju sa istim žarom kao i u godinama kada su tek izašli na bioskopsko platno.

Promo/Pink
 

 

"Odred otpisanih“ na kanalu PINK PREMIUM u 20 časova donosi priču o grupi jedinstvenih superzlikovaca, koji se nalaze u zatvoru visoke sigurnosti i regrutovani su za tajni zadatak. Oni su opasni, destruktivni,harizmatični i neponovljivi, a Margot Robi i Džerad Leto svojim upečatljivim ulogama zauvek su obeležili sve segmente pop kulture današnjice.

Promo/Pink
 

 

PINK SCI FI & FANTASY 2. januara u 21 čas za svoju vernu publiku pripremio je veliki bioskopski hit za sve ljubitelje Marvelovih super-heroja „ Čudesni spajdermen“ sa Emom Stoun i Endruom Garfildom u glavnim ulogama. Istog dana, samo u 20 časova na kanalu PINK PREMIUM prikazuje se film „Do zvezda“ sa Bred Pitom i Liv Tajler u glavnim ulogama - vizuelno uzbudljivo putovanje, kroz beskrajna prostranstva svemira do srca veze između oca i sina. Po Pitovim rečima „Do zvezda“ je najzahtevnije ostvarenje na kom je ikada radio.

 

Promo/Pink
 

 

Za sve ljubitelje snažne romantične priče i dobre muzike tu je “Zvezda je rođena” sa Lejdi Gagom i Bredli Kuperom u glavnim ulogama koju 4. januara u 21 čas na kanalu PINK ROMANCE nikako ne treba propustiti.

Promo/Pink
 

 

Kuperu je ovo bio režiserski debi, a Lejdi Gagi prva glavna uloga – za koju je čak bila nominovana za prestižnu nagradu Oskar. Kuper je bio očaran Gaginim pevačkim talentom kada je slušao u Las Vegasu dok je pevala i svirala klavir – konekcija je od tog momenta rođena i itekako je prenešena i na filmsko platno.

Promo/Pink
 

 

Ovo su samo neki od hit naslova Pinkovog filmskog novogodišnjeg maratona, koji svakako ne želite da propustite - jer Pinkovi filmski kanali sada već tradicionalno nude najbolju zabavu za najizbirljivije filmofile.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike