Starica zavijena u crno danas daje iskaz o zločinu nad svojom porodicom: Stojanku će pitati sve o Džoniću

23.12.2021

09:56

0

Autor: 24sedam

Baka Šojka ranije je pričala da je Džonić bio izuzetno blizak s njenim sinom

Starica zavijena u crno danas daje iskaz o zločinu nad svojom porodicom: Stojanku će pitati sve o Džoniću
24sedam/Goran Sivački

Saslušanje svedoka u istrazi koja se vodi protiv Gorana Džonića i još četvorice osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić nastaviće se danas saslušanjem Stojanke Đokić, majke ubijenog Gorana, a na listi svedoka navodno je i I. Dž., rođak kome je prvoosumnjičeni posle zločina vratio dug.

Da podsetimo, Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su 26. septembra u selu Moravac, a zbog zločina je uhapšen Goranov brat od tetke Goran Džonić, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, ali i meštani Moravca Kostadin i Aleksandar Milošević. U dosadašnjoj istrazi ispitano je više svedoka, među kojima je supruga Džonića, porodica Milošević, Stefanove i Milanove kolege iz Vojske Srbije i vatrogasne jedinice, kao i meštani sela.

Profimedia Facebook/Goran Džonić Facebook
Goran Džonić osumnjičen za ubistvo porodice Đokić

– Stojanka Đokić nema direktna saznanja o zločinu, ali bi ona mogla da pred tužilaštvom pojasni porodične odnose između Đokića i Džonića. Ona je ujedno poslednja osoba koja je sina, snahu i unuku videla žive, jer su poslednji dan proveli s njom – objašnjava izvor upućen u istragu:

Baka Šojka ranije je već pričala da je Džonić bio izuzetno blizak s njenim sinom, da mu je prao auto. Ona bi mogla da razjasni i da li je Džonić ikada uzimao novac od svog brata.

Drugi svedok, kako se spekuliše, trebalo bi da bude I. Dž., rođak kome je bivši vatrogasac navodno vratio dug. I. Dž. je pozivan i ranije, ali pošto živi i radi u inostranstvu, nije se pojavljivao. Postoji mogućnost da će danas biti ispitan. Nakon hapšenja Džonića spekulisalo se da je raskrinkan upravo jer je tom rođaku vratio dug u iznosu od 8.000 evra koji je imao duže vreme – navodi naš sagovornik

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti