Sahranjen sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde: Policija obezbeđivala tužnu povorku!

16.11.2020

14:04 >> 17:02

0

Vedran Repčić sahranjen je danas na Centralnom groblju u Beogradu uz najuži krug rodbine i prijatelja. Njegova rođaka održala je govor uz stihove Disove pe

Sahranjen sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde: Policija obezbeđivala tužnu povorku!
Copyright Sahrana Vedrana Repčića foto: 24sedam.rs

Vedran Repčić (41), sin nekadašnjeg fudbalera Crvene Zvezde Srebrenka Repčića, koji je likvidiran nasred ulice 12.novembra u beogradskom naselju Braće Jerković sahranjen je danas na Centralnom groblju!

Repčićeva majka, rodbina i najuži krug prijatelja okupili su se ispred kapele na Centralnom groblju kako bi poslednji put odali poštu ubijenom mladiću i ispratili ga do večne kuće. Posle održanog apela, sin fudbalera je sahranjen uz govor koji je održala njegova rođaka. Govor je završila stihovima pesme Vladislava Petkovića Disa “Možda spava”.

Kako saznajemo, s obzirom na to da je Repčić ubijen u kriminalnom obračunu i odranije je poznat policiji na ovaj manji skup motrilo je nekoliko policajaca u civilu.

Pročitajte još:Nova odluka suda u Nišu: “Malčanskom berberinu” produžen pritvor

Podsetimo, nepoznata osoba u tamnoj sportskoj garderobi sa kačketom i crnom hirurškom maskom na licu ispalio je više metaka u Repčića nedaleko od zgrade u kojoj je stanovao sa majkom. Na njega je pucano i pre pet godina, ali je čudom preživeo. Iako mu je metak ostao u glavi, uspeo je da se oporavi i da nastavi život.

Inače, Repčić je od ranije poznat policiji. U zatvoru je proveo deset godina zbog ubistva Predraga Milosavljevića, vlasnika STR „Brka“ u Ulici braće Jerković, 3. u avgusta 1998. godine, kao i zbog nekoliko razbojništava.

Još se traga za ubicom Vedrana Repčića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike