"Baki izvadio oči da ne nađe put ka raju": Potresna ispovest oca monstruma iz Koteža

19.12.2021

22:07 >> 22:24

0

"Moja majka bila je anđeo čije su svetlost i dobrota smetale đavolu, pa je poslao demona u Davida da je uništi", kaže Đorđe

"Baki izvadio oči da ne nađe put ka raju": Potresna ispovest oca monstruma iz Koteža
desanka dudic ubistvo unuk - Copyright Printscreen/Facebook

Đorđe Dudić (72), očajni otac monstruma koji je u sredu po podne zaklao baku Desanku Dudić (70) u beogradskom naselju Kotež kaže da je njegov sin David (24) njegovu majku zverski usmrtio šrafcigerom i nožem, bez posebnog razloga.

Nesrećna Desanka, kako tvrdi Đorđe, žrtva je zločina u koji je prste umešao sam nečastivi.

- Pitao sam jednog patrijarha, kardinala, nadbiskupa, sveštenika, razgovarao sam sa mnogim ljudima. Rekli su mi da je njihovo viđenje toga što se desilo da je moja majka bila sam anđeo čije su svetlost i dobrota smetale đavolu, pa je on poslao demona u Davida da je uništi. Izvadio joj je oči da ne nađe put ka raju - ispričao je Đorđe.

24sedam
 

Dodao je da je razmisljao i da li je genetika koju je David dobio po ređenju presudna.

- Davidov ujak, rođeni brat njegove majke, ubijen je u ludnici. Takođe, načuo sam da mu ni majka nije dobrog psihičkog stanja - naveo je otac ubice.

- David je uživao u mržnji. Hvalio se da je kriminalac, gangster, kako se nazivao, prodavao je drogu Moj sin se hvalio da je sledebenik Veljka Belivuka, da prodaje drogu za njega. Verujem da je želeo da dokaže tim ljudima da je njuihov iskren poklonik, ako je uopšte i istina da je bio deo te ekipe - kaže Đorđe Dudić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike