Likvidiran u garaži u Belvilu: Sutra sahrana Bojana Mirkovića na Novom bežanijskom groblju!

17.11.2020

12:07 >> 12:29

0

Još jednom je Bog pokazao da uzima samo najbolje. Utehe nema, reči ne postoje, ali postoji ogromna praznina, poručila je Mirkovićeva porodica

Likvidiran u garaži u Belvilu: Sutra sahrana Bojana Mirkovića na Novom bežanijskom groblju!
Copyright 24sedam/printscreen/Facebook

Bojan Mirković (34), pripadnik kriminalne grupe bliske “škaljarskom klanu” koji je brutalno likidiran 12.novembra u garaži u naselju “Belvil”, biće sahranjen sutra na Novom bežanijskom groblju u Beogradu! Od njega se oprostila porodica i preko čitulje!

Kako saznajemo, opelo ubijenom Mirkoviću biće održano u 11 sati, dok je sahrana zakazana za 11.30 sati.

Policija na uviđaju nakon ubistva u “Belvilu”    Foto: 24sedam

– Još jednom je Bog pokazao da uzima samo najbolje. Utehe nema, reči ne postoje, ali postoji ogromna praznina. Tvoj najlepši osmeh, naše oko plavo, imali smo zašto da budemo ponosni što si bio naš. Hvala za ljubav, hvala za sreću u duši i srcu, bio si najbolji sin i još veći brat. Ostani dostojanstven, plemenit, osećajan, pošten, odvažan, kakav si i bio, i sijaj najsjajnije na rajskom nebu. Ađele naš lepi, tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živećeš i ti…- navodi se u čitulji na kojoj su potpisani otac Ljubomir, majka Stana, sestra Jelena i brat Miljan.

Pročitajte još:Srbin uhapšen na Malti: Otac dvoje dece u stanu držao oko dva kilograma droge!

Podsetimo, Bojan Mirković (34) ubijen je oko 15.25 sati u garaži zgrade u Ulici Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu. Maskirani napadač napravio mu je sačekušu ispred lifta u garaži i u njega sasuo šest metaka iz pištolja. Mirkovićevo telo je pronašao slučajno čovek koji se dovezao kolima i parkirao se u blizini. Ubijeni Mirković je od ranije poznat policiji, a o njemu se navodi da je bio prijatelj ubijenog “Pink pantera” Aleksandra Šarca i član kriminalne grupe bliske “škaljarskom klanu”. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da država zna ko je izvršio jučerašnje ubistvo i da se za njim traga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike