Pevale i u policiji: Ove estradne zvezde imale su problem s zakonom!

17.11.2020 | 18:51 >> 20:56

Autor: Nemanja Gavrilov

Radojka Kecman, koja je osuđena na zatvor zbog nelegalnog oružja, nije jedina pevačica koja je završila na stranicama Crne hronike

Copyright ATA Images

Novosađanka Radojka Kecman (26), koja je osuđena je na sedam meseci zatvora jer su joj u stanu prošle godine pronađene dve automatske puške nije jedina pevačica koja je imala problema s zakonom. Mnoge od njih su “pevale ” u policiji, a na “repertoaru” su se našle krađe, “prljav novac”, oružje, pa čak i bombe!

Kecmanova je priznala da je ilegalno držala oružje u svojoj kući i sklopila je sporazum sa tužilaštvom. Ona je odslužila tri meseca u pritvoru, koja su joj uračunata u kaznu, tako da joj ostaje da odsluži još četiri meseca robije. Ova pevačica je samo nastavili niz estradnih zvezda koje su zbog različitih grehova završavale u policijskim stanicama.

Copyright Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Romana Panić: Deportovana iz “zemlje kengura” zbog pljačke bankomata

Brzinom svetlosti iz daleke Australije do Srbije stigla je šok informacija da je pevačica Romana Panić (45) u toj državi uhapšena zajedno sa svojim dečkom Filipom M. (40) zbog sumnje da su u toku marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i podizali novac. Njih dvoje su u Australiji boravili turistički, međutim, niko nije mogao ni da pomisli da će puniti stupce Crne hronike kako u Srbiji tako u Australiji. Nakon priznanja krivice pevačica je osuđena na tri meseca zatvora. Nakon što je odslužila dve trećine kazne puštena je na slobodu i deportovana je u Srbiju.

Copyright Ceca Ražnatović Instagram printscreen/ cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović: Provela 121 dan iza rešetaka

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pre 17 godina provela je čak 121 dan iza rešetaka. Pevačica je uhapšena 17. marta 2003. u operaciji “Sablja“ nekoliko dana nakon ubistva premijera Zorana Đinđića. U pritvoru je bila pod optužbom za držanje 11 nelegalnih pištolja, a potom je optužnica dopunjena i prijavom za protivpravno prisvajanje novca od tranfera 10 fudbalera FK “Obilić”.

Pročitajte još:Kuća užasa kod Jagodine: Vladimir pre mesec dana izašao iz zatvora, redovno tukao Saru!

Posle četiri meseca puštena je iz pritvora, a u junu 2011. godine nagodila se s tužilaštvom. Ona je priznala krivicu u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne.

Ljupka Stević: Porazbijala automobile generala Dragiše Simića

Copyright Ljupku Stević snimile kamere Foto: Printscreen /Instagram

Ova pevačica je u septembru završila gotovo na svim naslovnicama nakon što je u javnosti procureo snimak na kojem se vidi kako uništava dva automobila generala policije Dragiši Simiću, sa kojim je bila u emotivnoj vezi skoro 10 godina. Tada je, navodno, u pijanom stanju štanglom polupala sva stakla i izbušila gume na Simićevim vozilima. Pevačica je završila u policiji, gde je, kako smo ranije saznali, najpre negirala krivicu, a zatim je rekla da je to uradila jer je bila pod uticajem lekova. Njoj je određena mera zabrane prilaska generalu, a u prekršajni sud od policije je stigla prijava protiv nje zbog narušavanja javnog reda i mira i izazivanja štete na vozilima.

Edita Aradinović: Saslušavana zbog bombe bačene na producentsku kuću

Mlada pevačica Edita Aradinović pamtiće jesen 2019. kada je saslušana u policiji zbog bombe koja je 29. septembra bačena na prostorije producentske kuće „FM Plej“ čiji su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić. Vlasnici su jedini sukob imali s Editom, pa je ona zbog toga saslušana. Međutim, nije bilo nikakvih dokaza da je ona umešana u ovaj napad.

– Teško mi je palo ovo. Ja nemam veze sa tom pričom, tu sam stavila tačku. Kako mi je palo, to znam samo ja i moja četiri zida. Mislim da će to proći, nema mesta nekoj zlobi. Svi su se zabrinuli – rekla je Edita nakon izlaska iz policije.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam