Silovao cimera u ćeliji tubom vitamina?! Policija u neverici zbog morbidne prijave za seksualno nasilje u Centralnom zatvoru!

11.12.2021

10:47

0

Dalibor je, naime, u opširnom pismu opisao kako je optužen za silovanje cimera, zbog čega je protiv njega podneta prijava

Silovao cimera u ćeliji tubom vitamina?! Policija u neverici zbog morbidne prijave za seksualno nasilje u Centralnom zatvoru!
zatvor resetke pixabay (1) - Copyright Pixabay

Pritvorenik iz beogradskog Okružnog zatvora (CZ) optužio je cimera iz ćelije Dalibora I. da mu je silom nabio tubu sa šumećim vitaminima u anus i da ga je naterao da tri dana šetas tim u zadnjici! Dalibor, na drugoj strani, tvrdi za Informer da cimera nije ni pipnuo i daje žrtva lažne prijave!

Ni ženu ne bije

Dalibor je, naime, u opširnom pismu opisao kako je optužen za silovanje cimera, zbog čega je protiv njega podneta prijava.

- Jesam prevarant, zbog toga sam u zatvoru, ali nisam lažovi nisam manijak! Imam petoro dece i unuče, nikad nisam bio nasiInik, ni na suprugu u životu nisam digao ruku - jada se Dalibor.

Prema njegovim rečima, on je u septembru u CZ-u, posle izlaska iz karantina zbog korone, prebačen u grupnu sobu.

- Tamo su bila dvojica normalnih ljudi, sve je bilo u redu dok nam nije stigao M.P. Otvoreno nam je rekao da je homoseksualac i tražio je od nas da to prijavimo i stražarima, kako bi ga onda vratili u sobu u kojoj je bio pre toga, valjda se tamo u nekog zaljubio, otkud znam Svi smo odbili, svašta smo mu rekli, i on se naljutio - priča Dalibor, i dodaje:

- Posle nekoliko dana u našu ćeliju je došao komandir straže, predao mi prijavu koju je napisao M. P. I kazao mi da prelazim u izolaciju. Kad sam pitao zašto, rekao mi je da me je cimer optužio da sam mu u dva sata noću zadnjicu nabio plastičnu tubu od šumećih vitamina. Ostao sam bez teksta! Uzalud sam sve negirao, ali niko nije hteo da me sasluša. M. P. je u prijavi napisao da je tri dana nosio tubu stražnjici? Pa ko je ovde lud? On je spavao s tim u zadnjici, sedeo, išao u šetnju, bavio se sportom, a onda mene lažno optužio da sam ga silovao. Povrh svega, leva ruka mi je oduzeta, nisam ni bio u stanju dagazlostavljam - ogorčen je Dalibor, koji je tražio da ide na poligraf i da se obave sva neophodna veštačenja kako bi dokazao svoju nevinost pred istražnim organima.

Skloni manipulaciji

Prema nezvaničnim saznanjima iz Okružnog zatvora, uprava je odmah posle prijave silovanja razdvojila Dalibora i M.P.

- Po prijemu prijave za silovanje, pregledom je utvrdeno da je M. P. zaista imao u analnom otvoru tubu od šumećih tableta i on je sam priznao da ju je nosio u zadnjici prethodna tri dana Tvrdio je da ga je cimer iz sobe Dalibor I. usred noći ugurao u toalet i tamo mu nasilno ugurao taj predmet u zadnjicu. Svaka prijava se ozbiljno proverava, pa i ova, ma koliko zvučala sumanuto. U ovom slučaju su i optuženi i navodna žrtva skloni manipulaciji i laganju, pa će sve morati da se detaljno istraži - kazao je izvor iz CZ.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike